10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljA mers la poliţie să reclame că nu i se vinde băutură și a lovit un agent

A mers la poliţie să reclame că nu i se vinde băutură și a lovit un agent

Un craiovean de 28 de ani este acuzat de comiterea infracţiunii de ultraj după ce, în cursul zilei de vineri, a lovit un poliţist chiar în sediul Secţiei 2 Craiova. Potrivit oamenilor legii, bărbatul, care era băut bine, a mers la secţie pentru a reclama faptul că angajaţii unui bar din cartierul 1 Mai refuză să-i vândă băuturi alcoolice.
„Pe 26 octombrie, la sediul Secției 2 Poliție Craiova s-a prezentat un tânăr de 28 de ani, din Craiova, aflat în stare de ebrietate, care a sesizat faptul că personalul unei unități de alimentație publică refuza să îi mai vândă băuturi alcoolice. În timp ce se afla în secție, bărbatul a început să le adreseze injurii polițiștilor și să aibă un comportament agresiv, fapt pentru care acesta a fost imobilizat. Polițiștii au încercat să discute cu cel în cauză pentru a-l calma, însă acesta a continuat să adreseze injurii și să amenințe. La un moment dat, bărbatul s-a ridicat de pe scaun și l-a lovit cu piciorul, în zona abdominală, pe unul dintre polițiști“, au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj.
Polițistul lovit nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. Potrivit oamenilor legii, pe numele craioveanului de 28 de ani a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de ultraj, cercetările fiind efectuate de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS