11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljScandal în blocul operator. Dr. Riza, amendat din nou

Scandal în blocul operator. Dr. Riza, amendat din nou

Medicii din cadrul Spitalului Județean de Urgență Craiova atrag atenția asupra condițiilor în care sunt nevoiți să lucreze cu pacienții. Într-un video filmat ieri-dimineață se vede cum în sala de operație s-a iscat un scandal monstru în timp ce pacientul era pe masa de operație. În filmare se vede cum medicii aflați în blocul operator sunt deranjați de medicul Mugur Riza (foto). În replică, dr. Riza a trimis redacției GdS un video în care este filmată vizita sa în spital.


Amintim că în urma nenumăratelor scandaluri în care a fost implicat, conducerea spitalului a decis săptămâna trecută să îi încheie doctorului Riza contractul cu unitatea medicală. Cu toate acestea, medicul continuă să meargă în secții și chiar în sala de operație.
„A venit peste noi în blocul operator de la Chirurgie II. A început din nou să ne jignească și să facă scandal. Am sunat la 112. A venit din nou poliția. Nu putem să lucrăm și să operăm în aceste condiții. Nu este normal ce se întâmplă“, spun cadrele medicale.
Conducerea spitalului susține că dr. Riza nu mai are activitate medicală în spital și că nu trebuie să mai intre în unitatea medicală.
Reprezentanții IPJ Dolj au precizat pentru GdS că, în urma apelului primit prin 112, un echipaj de la Secția 2 s-a deplasat la unitatea medicală. În urma celor constatate l-au amendat pe dr. Mugur Riza cu suma de 3.000 de lei pentru provocare de scandal.

În replică, dr. Mugur Riza a trimis redacției GdS un video în care este filmată vizita sa în spital și discuțiile cu medicii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS