8.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljReținuți pentru înjunghierea unui tânăr de 18 ani

Reținuți pentru înjunghierea unui tânăr de 18 ani

Cei doi suspecți au fost aduși de la Arad la Secția 2 Poliție, unde au fost audiați de oamenii legii

Doi tineri din Craiova, unul de 17 ani și altul de 19 ani, au fost reținuți ieri, sub acuzația de lovire și alte violențe. Cei doi craioveni au fost prinși în timp ce încercau să fugă din țară și sunt suspectați că, pe 13 septembrie, au înjununghiat un tânăr de 18 ani.
În urmă cu o săptămână, în seara zilei de 13 septembrie, polițiștii doljeni au fost anunțați prin 112 despre faptul că, pe Calea Unirii din Craiova, în apropierea Parcului „Nicolae Romanescu“, a fost înjunghiat un tânăr de 18 ani, din comuna doljeană Vela. Acesta din urmă a fost transportat la Spitalul de Urgență Craiova, unde a primit primele îngrijiri medicale.
După primele cercetări, oamenii legii au stabilit că agresorul este un craiovean de 17 ani, care nu a fost însă găsit până marți noaptea. „În urma cercetărilor efectuate de către poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Craiova a rezultat faptul că la săvârşirea agresiunii ar fi participat doi tineri, unul de 17 ani şi unul de 19 ani, ambii din Craiova. Întrucât poliţiştii au solicitat consemnul la frontiera de stat a României, în noaptea de marţi spre miercuri, persoanele în cauză au fost identificate şi reţinute într-un punct de trecere a frontierei, din judeţul Arad“, au precizat polițiștii doljeni.
Este vorba de Nelu Ministeru Durac, de 19 ani, și de Adrian O. de 17 ani, care au fost aduși la Craiova de polițiștii de la Secția 2, cei care au întocmit pe numele lor un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de lovire și alte violețe.
În cursul zilei de ieri, după ce au fost audiați, cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de 20 septembrie să fie duși la Judecătoria Craiova cu propunere de arestare preventivă.
În fața anchetatorilor, cei doi suspecți au explicat că voiau să plece din țară la muncă, dar și că, în cursul zilei de 13 septembrie, au avut o altercație cu tânărul de 18 ani, după care au hotărât să se răzbune pe acesta, așa că l-au urmărit și l-au înjunghiat.
Potrivit anchetatorilor, până în prezent nu există indicii că între cei trei ar fi existat un conflict anterior agresiunii, dar și că cei doi suspecți încercau, de fapt, să fugă din țară pentru a se sustrage cercetărilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS