8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljBiciclist ucis în apropiere de Pielești

Biciclist ucis în apropiere de Pielești

Un bărbat de 76 de ani, din comuna doljeană Pielești, și-a pierdut viața în urma unui accident produs sâmbătă după-amiază, pe DN 65. Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție al Județului Dolj, un craiovean de 30 de ani, care conducea un autoturism Opel pe DN 65, la ieșire din comuna Pielești, către Balș, a lovit un biciclist de 76 de ani. La locul accidentului a fost trimis un echipaj SMURD, iar medicii au încercat, fără succes, să-l resusciteze pe bărbatul de 76 de ani. Medicii cu declarat decesul victimei în jurul orei 17.00. După primele cercetări, polițiștii doljeni au stabilit că responsabil pentru producerea accidentului este chiar biciclistul, care a încercat să traverseze drumul național fară să se asigure, moment în care a fost lovit în plin de autoturismul care circula regulamentar.
Șoferul de 30 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Polițiștii doljeni au mai precizat că a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de ucidere din culpă.
Tot sâmbătă, pe DN 6, în jurul orei 10.00, a fost înregistrat un accident rutier soldat cu trei răniți. Oamenii legii au stabilit că un bărbat de 54 de ani, din Craiova, care conducea o Dacie dinspre Filiași către Strehaia, nu a păstrat o distanță de siguranță față de un autoturism care circula în fața sa și, pentru a evita impactul, a tras de volan și a intrat pe contrasens. Dacia a acroșat un Opel condus regulamentar de un bărbat de 32 de ani, din Argetoaia, iar autoturismul Opel a fost proiectat pe o terasă, unde, din fericire, nu se afla nicio persoană. În urma accidentului a fost rănit ușor șoferul Daciei, dar și un pasager din Opel și unul din Dacia. Cei doi șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, care a indicat că nu consumaseră băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan. Pe numele craioveanului de 54 de ani a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS