21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjLucrările de reabilitare la Colegiul „Gheorghe Magheru“ vor continua şi după începerea şcolii

Lucrările de reabilitare la Colegiul „Gheorghe Magheru“ vor continua şi după începerea şcolii

Lucrările de reparaţii, igienizare şi pregătire a unităţilor de învăţământ pentru noul an şcolar sunt pe ultima sută de metri. Primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a declarat că lucrările vor fi gata în toate şcolile, până pe 10 septembrie. Singura unitate de învăţământ în care vor continua lucrările de modernizare va fi Colegiul Tehnic „Gheorghe Magheru“. „Am avut o discuţie cu şefii Serviciului Investiţii, am discutat şi la şedinţa operativă de la primărie şi nu sunt probleme în şcolile în care au loc lucrări de reabilitare şi de igienizare. Toate vor fi finalizate până pe 10 septembrie. Mai rămâne situaţia de la Colegiul «Gheorghe Magheru». Aici se modernizează atelierele şi nu vor fi încheiate lucrările de modernizare până la începerea şcolii. Clasele vor fi însă disponibile şi nu vor fi probleme“, a declarat Marcel Romanescu, edilul din Târgu Jiu.

Monitorizare până pe 10 septembrie

Primarul din Târgu Jiu a mai precizat că angajaţii Direcţiei Publice de Patrimoniu vor face verificări şi vor raporta dacă mai sunt neajunsuri şi este nevoie să se intervină cu lucrări în anumite unităţi şcolare. „Până la începerea şcolii va avea loc în fiecare zi un proces de evaluare şi de monitorizare a tuturor unităţilor de învăţământ de pe raza municipiului Târgu Jiu. Aici avem cele mai multe şcoli din judeţul Gorj şi cel mai mare număr de elevi. Ţinând cont de acest aspect suntem în grafic. Se va interveni punctual, acolo unde va fi cazul“, a mai declarat Marcel Romanescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS