22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjProgram normal pe 16 şi 17 august la Permise Auto şi Paşapoarte

Program normal pe 16 şi 17 august la Permise Auto şi Paşapoarte

Nu toţi bugetarii vor putea profita de minivacanţa de Sfânta Maria. Unii vor lucra în zilele de 16 şi 17 august, chiar dacă guvernul le-a declarat zile libere, alături de data de 15 august, când se sărbătoreşte Sfânta Maria. Corina Belteu, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Gorj, a declarat că există o dispoziţie a Ministerului Afacerilor Interne prin care la cele două servicii va fi program de lucru normal. Decizia a fost luată ca urmare a faptului că luna august este cea mai aglomerată de peste an. Purtătorul de cuvânt al Prefecturii Gorj a mai spus că programările rămân valabile. Beneficiarii care au depus cereri sunt aşteptaţi să îşi ridice permisele auto sau paşapoartele. Prin urmare, cei care vor să depună cereri trebuie să se grăbească să îşi achite taxele până cel târziu marţi, 14 august, întrucât alte instituţii publice nu au program de lucru cu publicul în intervalul 15-17 august.
La rândul său, Ştefan Ţacu, şeful Serviciului Permise Auto şi Înmatriculări Gorj, a menţionat că instituţia pe care o conduce va avea program normal de lucru în minivacanţa de Sfânta Maria, cu excepţia zilei de 15 august. Şi Ştefan Ţacu le recomandă cetăţenilor să îşi achite din timp taxele de eliberare a documentelor, înainte de a se prezenta la ghişeele Serviciului Permise Auto.
Serviciul Permise Înmatriculări Gorj le solicită proprietarilor de maşini noi cumpărate recent să se prezinte la ghişeele instituţiei pentru a le înmatricula. Şeful Serviciului a declarat că vizate sunt atât persoanele fizice, cât şi persoanele juridice care au cumpărat maşini noi în ultima perioadă. Cei obligaţi să facă acest lucru sunt aşteptaţi să vină la ghişee până pe 31 august. Ştefan Ţacu a mai declarat că nu este necesară programarea online a proprietarilor, ci doar achitarea taxelor de înmatriculare prevăzute de legislaţie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS