12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalProgram de lucru extins la Pașapoarte Vâlcea

Program de lucru extins la Pașapoarte Vâlcea

Programul de lucru al Serviciului Public Comunitar pentru Eliberarea Pașapoartelor Simple Vâlcea va fi extins, în luna august, de luni până vineri, în intervalul orar 8.30-18.30.
Cu toate că se pot face programări online, un număr foarte mare de solicitanți aleg varianta ghișeului de la sediu, iar cum procesarea unei cereri și a actelor aferente durează câteva minute, la ghișeu nu pot fi rezolvate decât aproximativ 70-80 de cereri.
De altfel, pașapoartele se eliberează în tot cursul anului, existând posibilitatea ca oricare cetățean care lucrează în străinătate să se adreseze oricând și oficiilor consulare ori ambasadelor din țările de rezidență. Mai multe detalii privind documentele necesare, modalităţile de plată a taxelor, procedura şi condiţiile în care se fac programările on-line pot fi obţinute pe pagina web a Instituţiei Prefectului – Judeţul Vâlcea, www.vl.prefectura.mai.gov.ro, la secţiunea dedicată Serviciului public comunitar pentru eliberarea şi evidenţa paşapoartelor simple, pe pagina de internet www.epasapoarte.ro, la secţiunile Acte necesare şi Programare-instrucţiuni, sau pe pagina de internet a Direcţiei Generale de Paşapoarte, www.pasapoarte.mai.gov.ro.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS