8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalTrei victime din trei accidente rutiere

Trei victime din trei accidente rutiere

Un bărbat, de 34 de ani, din satul Gemeni, comuna Dârvari, județul Mehedinţi, în timp ce conducea, marți, un autoturism pe DJ 562 A, în satul Gemeni, din direcţia Gemeni – Dârvari, a acroşat o persoană de sex feminin, din aceeași localitate, ce se angajase în traversarea neregulamentară a drumului judeţean. În urma accidentului a rezultat rănirea ușoară a pietonului ce a fost transportat la Spitalul Județean de Urgenţă Drobeta Turnu Severin pentru acordare de îngrijiri medicale.
Tot marți, un bărbat, de 35 de ani, din comuna Pătulele, județul Mehedinţi, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Coșbuc, ajuns la intersecția cu strada Mareșal Averescu, nu a respectat semnificația indicatorului „Oprire“, a pătruns în intersecție și nu a acordat prioritate de trecere unui alt autoturism, condus regulamentar de un bărbat, de 39 de ani, din Drobeta Turnu Severin. În urma accidentului a rezultat rănirea ușoară a celui de-al doilea conducător auto care a fost transportat la Spitalul Județean Drobeta Turnu Severin pentru acordare de îngrijiri medicale.
Un bărbat, de 32 de ani, din județul Gorj, în timp ce conducea, marți, un autoturism pe strada Dimitrie Grecescu din Drobeta Turnu Severin, ajuns la intersecția cu strada Adrian, nu a respectat semnificația indicatorului „Oprire“, a pătruns în intersecție și nu a acordat prioritate e trecere unui alt autoturism condus regulamentar de către o persoană de sex feminin, în vârstă de 42 de ani, din municipiu. În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a conducătoarei auto care a fost transportată la Spitalul Județean de Urgenţă Drobeta Turnu Severin pentru acordare de îngrijiri medicale.
Potrivit IPJ Mehedinţi, conducătorii auto posedau permise de conducere corespunzătoare categoriei vehiculelor conduse şi nu se aflau sub influenţa alcoolului. În cauză s-au întocmit dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS