6.4 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalVăcarul înecat, greu de îngropat

Văcarul înecat, greu de îngropat

Pompierii ISU Olt au scos la mal, ieri, în cea de-a patra zi de căutări, trupul neînsuflețit al văcarului din localitatea Teslui care duminică s-a înecat în apele râului Olt. Nu se găsește, însă, actul de identitate.

Bărbatul, de 49 de ani, a cărui dispariție, duminică, a fost anunțată de familie, a fost identificat decedat în zona barajului Moșteni, nu departe de zona în care și-a lăsat, pe mal, hainele înainte de a face baie. Acesta a lăsat în urmă șapte copii, dintre care șase minori, care rămân în grija concubinei sale. Pe deasupra, a apărut o problemă, cartea de identitate a bărbatului fiind de negăsit. După mai multe investigații, s-a concluzionat că ar putea fi într-un alt județ, într-o localitate în care bărbatul a lucrat ca cioban, poliția urmând să investigheze pista, fără actul de identitate neputând fi emis certificatul de deces.
„Este o situație nouă pentru mine, nu m-am mai confruntat cu asta, o să vedem cum se va rezolva. Am înțeles că actul de identitate ar putea fi la cineva într-un alt județ, unde el a lucrat ca cioban, poliția se ocupă de asta“, a declarat primarul localității Teslui, Mihăiță Lăzărescu, menționând că primăria va ajuta familia.
„Eu tot mai speram să fi plecat, să nu fie înecat, pentru că mai făcea el din astea. Dar, n-a fost așa! Vom ajuta familia, bineînțeles, cine să-l îngroape?!“, a mai spus primarul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS