6.4 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjUn piroman terorizează locatarii unui bloc din Târgu Jiu

Un piroman terorizează locatarii unui bloc din Târgu Jiu

Un bărbat rămas deocamdată necunoscut a incendiat uşile mai multor apartamente dintr-un bloc din Târgu Jiu. Unul dintre proprietarii care a căzut victimă piromanului are şi dovezi în acest sens. Omul are o cameră de luat vederi la intrarea în locuinţă, iar imaginile ar putea să îi ajute pe poliţişti să îl găsească pe vinovat.
Primul incendiu a fost înregistrat în luna aprilie, iar oamenii au considerat că a fost vorba despre un caz izolat. În realitate nu a fost aşa, iar duminică dimineață, cel care şi-a făcut un obicei, se pare, din a pune foc a reapărut în faţa uşii acestui proprietar.
Constantin Dungaciu, locatar păgubit, a spus că a văzut cum bărbatul, îmbrăcat cu un hanorac şi având gluga pe cap, a venit cu o cutie pe care a aprins-o şi a plasat-o lângă uşă. Recent, în zonă a fost incendiată şi o maşină.
„Nu ne putem da seama ce se întâmplă. Vecinii nu sunt în conflict unii cu alţii. Sunt foarte speriaţi, a dat foc la o uşă de lemn. Dacă nu se trezea vecinul putea să ardă în casă ca şobolanul, aici la fel, dacă nu cobora un vecin să îl stingă, ardeau contoarele“, a precizat Cristian Tudor, locatar.
Imaginile înregistrate de camerele de supraveghere au ajuns acum la poliţie. Anchetatorii au deschis un dosar penal pentru distrugere.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS