6.4 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljȘofer înjunghiat după ce a accidentat mortal o femeie

Șofer înjunghiat după ce a accidentat mortal o femeie

La locul accidentului a fost trimisă o ambulanță SMURD, însă medicii nu au putut face nimic pentru femeia de 71 de ani, care a decedat pe loc în urma impactului violent (Foto: arhiva GdS)

O femeie de 71 de ani și-a pierdut viața duminică noaptea, după ce a fost lovită în plin de un autoturism Opel care circula pe strada Banu Stepan din municipiul Craiova. După producerea accidentului, șoferul autoturismului a fost înjunghiat de o persoană care a fost identificată ieri de polițiștii craioveni.
Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Dolj, „un bărbat de 30 de ani, din Vârvoru de Jos, care conducea un autoturism pe strada Banu Stepan, a accidentat mortal o femeie de 71 de ani, din Moțăței, care traversa strada prin loc nepermis și fără să se asigure“.
Pompierii doljeni au trimis la locul accidentului o ambulanță SMURD și un echipaj de descarcerare, iar Serviciul de Ambulanță Dolj a intervenit cu o ambulanță. Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Dolj au explicat pentru GdS că, atunci când a ajuns la locul accidentului, personalul medical nu a putut face nimic pentru femeia de 71 de ani, care a decedat pe loc în urma impactului. În schimb, la spital a fost transportat șoferul autoturismului, care a fost înjunghiat în umăr, cel mai probabil de rudele femeii decedate. „La sosirea echipajului de pompieri, cele două persoane din autoturism, șoferul și o pasageră, erau în afara autoturismului. Bărbatul a fost transportat la Spitalul de Urgență Craiova cu o plagă înjunghiată la nivelul umărului“, au precizat reprezentanții ISU Dolj.
Întrebați despre această situație, polițiștii doljeni au susținut că, după primele cercetări, bărbatul de 30 de ani ar fi fost înjunghiat de o rudă a victimei. Agresorul a fost identificat ieri după-amiază, iar oamenii legii au mai precizat că șoferul înjunghiat nu a formulat încă o plângere, așa că a fost întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă. Potrivit Codului Penal, acțiunea penală în cazul infracțiunii de lovire sau alte violențe se pune în mișcare numai la plângerea prealabilă a persoanei vătămate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS