6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjDirecţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Gorj va avea doi directori adjuncţi

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Gorj va avea doi directori adjuncţi

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Gorj va avea, de luna viitoare, o nouă organigramă. Laurenţiu Diaconescu, noul director al DGASPC Gorj, a anunţat că noua organigramă va fi aprobată la finalul lunii iulie, în următoarea şedinţă a Consiliului Judeţean Gorj. Laurenţiu Diaconescu a spus că principalele modificări aduse documentului vizează desfiinţarea postului de director adjunct şi înfiinţarea a două posturi de directori adjuncţi. Unul dintre posturi va fi pe componenta copii şi altul pe componenta adulţi. Totodată, va fi înfiinţat şi un compartiment pentru îngrijire adulţi. Directorul general al Direcţiei de Asistenţă Socială Gorj a precizat că nu se mai putea desfăşura activitatea cu un singur director adjunct pe componenta socială. Adjunctul trebuie să se ocupe şi de beneficiarii copii şi de adulţi. Pentru ocuparea celor două posturi va fi organizat un concurs.

Se reorganizează Compartimentul Telefonul Copilului

Altă modificare în organigrama DGASPC se referă la compartimentul Telefonul Copilului. În urma reorganizării vor apărea următoarele posturi: două de funcţie publică, cinci posturi de asistent social şi două posturi de psiholog. Cei nouă angajaţi vor asigura permanenţa şi vor avea şi activitate de teren. Toate serviciile vor fi licenţiale şi vor fi înfiinţate centre noi: unul pentru persoane vârstince, case de tip familial sau a unui centru pentru copii delincvenţi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS