7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjPoştaşii din Gorj și Mehedinți, premiaţi de directorul general

Poştaşii din Gorj și Mehedinți, premiaţi de directorul general

Peste 250 de persoane au fost prezente sâmbătă în Dumbrava Drăgoieni, din Târgu Jiu, pentru a participa la Marşul factorilor poştali, fazele judeţene pentru Gorj şi Mehedinţi. Decizia de a organiza la Târgu Jiu şi Marşul factorilor poştali din Mehedinţi a fost una inspirată, având în vedere că în judeţul vecin vremea nu a fost favorabilă. La competiţii au fost prezenţi zeci de concurenţi, lideri de sindicat, conducerile celor două oficii judeţene de poştă, precum şi directorul general al Poştei Române, Mircea Tudosie. Pentru ca ploaia să nu îi prindă pe picior greşit pe organizatori, concursul a fost comun pentru ambele judeţe. Astfel, angajatele din Gorj şi din Mehedinţi au alergat împreună, într-o singură cursă. La fel s-a întâmplat şi cu bărbaţii, locurile I, II şi III din fiecare judeţ fiind premiate. În cadrul marşului au alergat inclusiv copii ai salariaţilor din cele două judeţe. Micuţii au primit cupe şi medalii, precum şi şepci şi tricouri din partea Gazetei de Sud.

Câştigătorii din cele două judeţe

Au mai fost acordate premii pentru cel mai tânăr, respectiv cel mai în vârstă competitor, dar şi pentru cel mai tehnic, atât la bărbaţi, cât și la femei. În urma celor două marşuri au fost stabiliţi şi câştigătorii, pe judeţe. Pentru judeţul Mehedinţi, câştigătoarele au fost: 1. Liliana Ciorbă; 2. Adelina Guina; 3. Florina Pârvănescu. La masculin au fost premiați: 1. Ion Moşneanu; 2. Ion Trăilescu; 3. Victor Tănăsoiu. Delegaţia de la Mehedinţi a fost condusă de Daniela Jianu, directoarea Oficiului Judeţean de Poştă Mehedinţi.
Din județul Gorj au fost premiate: 1. Despina Craiovia Dragomir; 2. Ileana Daniela Roman; 3. Elena Mihart. La categoria masculin au câștigat: 1. Cosmin Peneşel; 2. Ion Moraga; 3. Cătălin Cătuţoiu. Delegaţia poştaşilor gorjeni a fost condusă de Liliana Popescu, directoarea Oficiului Judeţean de Poştă Gorj.

Premiaţii vor merge la Alba Iulia

Mircea Tudosie, un craiovean ajuns în fruntea Companiei Naţionale Poşta Română, a fost invitat să ofere premiile celor mai buni competitori de la Marşul factorilor poştali, judeţele Gorj şi Mehedinţi. „Este cea de-a 39-a ediţie a Marşului factorilor poştali desfăşurată la nivelul judeţelor Gorj şi Mehedinţi şi găzduită la Târgu Jiu. Este o premieră ca două judeţe să organizeze împreună competiţia şi a fost foarte bine. Câştigătorii se vor alinia la startul Marşului factorilor poştali România 100, care va avea loc la Alba Iulia, în perioada 13-15 iulie. Vom fi cu toţii prezenţi acolo şi o să dedicăm competiţia Anului Centenar“, a declarat Mircea Tudosie.

Mircea Tudosie, directorul Poştei Române, alături de Silviu Broncea, director adjunct al trustului Media Sud, care editează Gazeta de Sud

Noul director promite modernizarea Poştei Române

Noul director al Companiei Naţionale Poşta Română a anunţat că a început o serie de achiziţii pentru modernizarea Poştei Române. „Obiectivul meu este acela de a face o serie de achiziţii prin care să încercăm o schimbare a imaginii Poştei Române la modul cât mai vizibil. Vor fi achiziţionate 8.000 de genţi, 8.500 de perechi de bocanci şi 2.000 de imprimante laser care le vor înlocui pe cele cu ace. Era necesar să se întâmple acest lucru şi să mărim gradul de informatizare şi de modernizare a infrastructurii în ghişeele poştale. Imprimantele cu laser au o viteză mult mai mare şi vor reduce timpii de aşteptare la ghişee. Poşta Română este un simbol naţional de care trebuie să fim mândri şi trebuie să o aducem acolo unde trebuie. Gândim o rearanjare a reţelei de poştă, o îmbunătăţire a serviciilor şi a politicilor în domeniul vânzărilor pentru a deveni flexibili şi competitivi pe piaţa serviciilor de acest tip“, a declarat Mircea Tudosie, directorul general al Poştei Române.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS