21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalRazie printre comercianţii de carne

Razie printre comercianţii de carne

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt – Serviciul de Investigare a Criminalității Economice împreună cu polițiști din cadrul Polițiilor din orașele Scornicești și Potcoava au efectuat, în noaptea de duminică spre luni, o acțiune pe raza orașului Potcoava, județul Olt, pe linia prevenirii și combaterii faptelor ilicite săvârșite în domeniul comercializării ilegale de carne și produse din carne.
În cadrul acțiunii, pe raza orașului Potcoava a fost depistat un bărbat, în vârstă de 41 de ani, din orașul Potcoava, în timp ce transporta cu o autoutilitară, 952 kg carcase de bovine și 40 kg carcase ovine, fără a deține documente de proveniență, cu scopul de a le comercializa pe raza municipiului București.
Având în vedere aspectele constatate, persoana în cauză a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 5.000 de lei. Totodată, ca măsură complementară, s-a dispus confiscarea cantității de 952 kg carne și predată unei unități specializate în vederea distrugerii.
mehedinţi

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS