14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljAccident mortal provocat de un polițist

Accident mortal provocat de un polițist

Femeia de 38 de ani a murit pe loc în urma accidentului (Foto: facebook )

O femeie, de 38 de ani, din comuna doljeană Cetate, şi-a pierdut viaţa marți noapte, după ce a fost lovită în plin de un autoturism condus de șeful Secției Poliție Rurală Cetate. Din primele cercetări, oamenii legii au stabilit că femeia a traversat strada fără să se asigure. Accidentul a avut loc marți noapte, în jurul orei 22.00, pe DN 56A, în satul Moreni, comuna Cetate.
Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție al Județului Dolj, inspectorul Mircea Cazacu, de 31 de ani, șeful Secţiei Poliţie Rurală Cetate, care conducea un autoturism Hyundai, „a accidentat o femeie de 38 de ani, care s-a angajat în traversarea drumului fără să se asigure și prin loc nepermis“.
În urma impactului violent, femeia, mamă a trei copii, a decedat pe loc. Polițiștii doljeni au mai precizat că, la ora producerii accidentului, inspectorul Mircea Cazacu se afla în timpul liber, dar și că a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
Cercetările au fost preluate de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Calafat, în cauză fiind deschis un dosar penal privind comiterea infracțiunii de ucidere din culpă. „Se efectuează cercetări sub coordonarea unui procuror, urmând să se stabilească toate aspectele legate de împrejurările producerii accidentului“, au mai precizat polițiștii doljeni.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS