24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDe ce s-a prăbușit asfaltul pe bulevardul Carol

De ce s-a prăbușit asfaltul pe bulevardul Carol

În urmă cu cinci zile, șoferii care circulau pe bulevardul Carol din Craiova au simțit că li se prăbușește asfaltul sub roți. S-a întâmplat în apropiere de intersecția cu strada Vasile Conta, unde capacul de canalizare și asfaltul în jurul acestuia s-au prăbușit instantaneu. Inițial, craterul ivit în asfalt a fost acoperit cu crengi de copac, păzit de polițiști locali și, într-un târziu, marcat cu o baliză. În fapt, acolo s-a produs o avarie sub stradă, apa a săpat pământul de sub covorul asfaltic, care în cele din urmă s-a prăbușit.
„Cauza surpării pe bulevardul Carol este producerea unei avarii la rețeaua publică de distribuție a apei potabile, care a avut ca urmare dislocarea solului sub asfalt în zona respectivă. Avaria a fost remediată în intervalul 7 mai, ora 19.00 – 8 mai, ora 6.00, ulterior infrastructura din zona surpării fiind adusă la forma inițială, inclusiv asfaltarea“, a precizat Mihaela Chirițescu, reprezentant CAO.
Într-adevăr, joi la ora prânzului, lucrările de readucere a carosabilului la starea inițială erau încheiate, locul fiind semnalizat în continuare cu o baliză.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS