16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljTop Gel organizează „Zilele porților deschise“

Top Gel organizează „Zilele porților deschise“

Cei care doresc să vadă cum se produce înghețata sunt invitați să viziteze fabrica Top Gel de la Cârcea și să se programeze din timp la numărul de telefon pus la dispoziție de societate.

Așa cum i-a obișnuit pe doljeni în fiecare an, producătorul local de înghețată Top Gel Prod SRL îi invită pe doritori să viziteze fabrica situată în comuna Cârcea, strada Aeroportului nr. 120, în perioada 15 aprilie – 15 mai 2018, când se organizează „Zilele porților deschise“. În intervalul menționat, câte două zile din fiecare săptămână sunt destinate vizitatorilor de toate vârstele. De regulă, copiii sunt cei mai dornici să ia parte la o astfel de vizită, într-o unitate de producție.
Doljenii care doresc să vadă cum se produce deliciosul desert sunt rugați să se programeze din timp la numărul de telefon 0251/436655, în vederea unei bune organizări a evenimentelor, informează compania. Vizitele se organizează pentru grupuri de minimum 15 persoane. Conform tradiției, în fiecare an, vizitatorii care ajung la fabrică în perioada organizării „Zilelor porților deschise“ primesc o înghețată din partea companiei.
Top Gel Prod SRL este unul dintre cei mai mari producători de înghețată din România, cu o producție de câteva tone de înghețată pe an și cu distribuție la nivel național.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS