6.7 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljLiberalii doljeni vor statuie cu Regina Maria, la Craiova: "A fost o personalitate marcantă a istoriei noastre"

Liberalii doljeni vor statuie cu Regina Maria, la Craiova: „A fost o personalitate marcantă a istoriei noastre”

Marian Jean Marinescu, europarlamentar PNL, Isidor Răducea, vicepreşedinte PNL Dolj, şi Marinel Florescu, consilier local PNL Craiova, au susţinut, duminică, o conferinţă de presă la sediul PNL Dolj, anunţă Biroul de Presă al partidului.

În debutul conferinţei, Marinel Florescu (foto drepta) a dorit să prezinte o iniţiativă pentru realizarea unei statui a Reginei Maria în Craiova, în contextul celebrării Anului Centenar al Marii Uniri.

“Am întocmit un referat iniţiativă pe acest subiect pe care îl voi prezenta domnului primar pentru a fi introdus pe ordinea de zi a sedinţelor de Consiliu Local Municipal Craiova. Regina Maria a fost o personalitate marcantă a istoriei noastre şi a avut un rol major în realizarea Marii Uniri. Propunerea mea ar fi ca acestă statuie să fie amplasată în zona centrală a oraşului, spre exemplu în zona Teatrului Naţional, a Universităţii din Craiova sau în zona Colegiului Naţional Elena Cuza”, a spus Florescu, potrivit unui comunicat emis de PNL Dolj.

Consilierul liberal a dorit să tragă şi un semnal de alarmă cu privire la gunoiele ce au împânzit zona periferică a oraşului Craiova. “Nu există drum sau potecă în zona periferică a oraşului care să nu se termine cu un morman de gunoaie. Din păcate nu se ia nicio măsură care să ducă la rezultate concrete. Primăria Craiova prin instituţiile pe care le are în subordine trebuie să rezolve această problemă”, a mai afirmat Marinel Florescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS