22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Prinşi de poliţişti după ce au furat bunuri dintr-un magazin din comuna Izvoare

Dolj: Prinşi de poliţişti după ce au furat bunuri dintr-un magazin din comuna Izvoare

În ziua de 5 mai, în jurul orei 07.15, poliţişti din cadrul Postului de Poliție Izvoare au fost sesizati telefonic de un bărbat de 58 de ani, din comuna Izvoare, judeţul Dolj, cu privire la faptul că în noaptea de 4 spre 5 mai, persoane necunoscute au pătruns în incinta magazinului al cărui administrator este, de unde au sustras mai multe bunuri alimentare și nealimentare în valoare de 2.500 lei, anunţă IPJ Dolj.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, în urma cercetărilor efectuate de către poliţişti din cadrul Secţiei 7 Poliţie Rurală Pleniţa, cu sprijinul colegilor din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Giubega, fiind identificate persoanele bănuite de comiterea faptei. Astfel, s-a stabilit că este vorba de patru persoane de sex masculin, cu vârste cuprinse între 17 şi 20 de ani, toţi din comuna Galicea Mare, au mai precizat poliţiştii doljeni.

O bună parte din bunurile sustrase de către persoanele în cauză au fost recuperate și restituite părţii vătămate, cercetările fiind continuate pentru documentarea întregii activităţi infracţionale şi recuperarea prejudiciului rămas, au mai anunţat reprezentanţii IPJ Dolj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS