6.7 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalEveniment de gală la Sala Polivalentă din Craiova: „Maria Tănase Symphonic”

Eveniment de gală la Sala Polivalentă din Craiova: „Maria Tănase Symphonic”

Eveniment de gală, sâmbătă 5 mai, ora 21.00, la Sala Polivalentă din Craiova Loredana, Emilia Dorobanţu şi Dinu Iancu Sălăjanu, pe aceeaşi scenă pentru „Maria Tănase Symphonic”
Mari emoţii, atât pentru iubitorii muzicii de calitate, dar şi pentru artiştii care vor urca sâmbătă, 5 mai, de la ora 21.00, pe scena Sălii Polivalente Craiova, în spectacolul organizat de Filarmonica Oltenia Craiova.

Evenimentul „Maria Tănase Symphonic”, care îi aduce laolaltă pe Loredana Groza, Emilia Dorobanţu şi Dinu Iancu Sălăjanu, se anunţă a fi un spectacol grandios, care se bucură de participarea extraordinară a Orchestrei Simfonice şi Coralei Academice ale Filarmonicii Oltenia Craiova, sub bagheta dirijorului şi orchestratorului Marius Hristescu.
Biletele pentru eveniment au început să se epuizeze.
Pentru Loredana Groza, spectacolul „Maria Tănase Symphonic” are o semnificaţie specială: „Maria Tănase este inspiraţia mea supremă. De când eram mică i-am cântat cântecele. Cred că trebuie să păstrezi pasiunea şi simplitatea, pentru că Maria Tănase, cu vocea ei inegalabilă şi cu stilul ei de interpretare, facea să pară foarte simplu de cântat, când, de fapt, e foarte dificil să ajungi la o la asemenea măiestrie şi simplitate.
Abia aştept să mă reîntâlnesc cu publicul din Craiova!”.

De altfel, Loredana a fost, într-un important show muzical, mentorul interpretei de muzică populară Emilia Dorobanţu, care va urca şi ea sâmbătă, pe scena Sălii Polivalente din Craiova. „Este spectacolul sufletului meu, la care am visat de multă vreme! Iată că visele devin realitate! Vă așteptăm să ne fiți alături!”, spune Emilia Dorobanţu.

Îndrăgostit de cântecele Mariei Tănase, cunoscutul interpret Dinu Iancu Sălăjanu abia aşteaptă să ridice în picioare publicul craiovean. „Poate fi un lucru de necrezut, ca un copil să înţeleagă astfel muzica, dar ascultând de mic cu tatăl meu la radio muzică populară, descoperind mari cântăreţi ai muzicii noastre, întotdeauna m-a fascinat vocea Mariei Tănase. Când am primit în iarnă invitaţia directorului Filarmonicii Oltenia din Craiova – dl. Gabriel Zamfir, să fac parte din acest proiect, am primit cu entuziasm propunerea, ca pe o provocare şi onoare că am fost ales să fac parte din distribuţie”, a declarat Dinu Iancu Sălăjanu.

Biletele pentru spectacolul “Maria Tănase Symphonic” se găsesc la casele de bilete ale Filarmonicii Oltenia Craiova – telefon: 0251.414.698, Sălii Polivalente Craiova, dar și online, pe site-urile myticket.ro si entertix.ro.
Preţul întreg al biletelor este 50 lei, 70 lei şi 150 lei (VIP), în timp ce elevii, studenţii şi pensionarii beneficiază de tarife reduse cu 50 la sută, respectiv 25 lei, 35 lei şi 75 lei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS