16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalProgramul Inspire Cinema Craiova pentru perioada 27 aprilie - 3 mai

Programul Inspire Cinema Craiova pentru perioada 27 aprilie – 3 mai

Programul Inspire Cinema Craiova pentru perioada 27 aprilie – 3 mai

Avengers: Infinity War 3D / Răzbunătorii: Războiul Infinitului
Regia: Anthony Russo, Joe Russo
Cu: Dave Bautista, Chris Hemsworth, Scarlett Johansson, Sebastian Stan, Zoe Saldana, Vin Diesel, Chris Pratt, Tom Hiddleston
Gen film: Acţiune, Aventuri, Fantastic
Durată: 156 min
Rating: AP12 IMDB: 9.5
L-am întrezărit la finalul lui The Avengers, furios că Chitauri nu au reușit să înfrângă Pământul și, mai ales, să obțină Tesseractul: este Thanos, distrugătorul de lumi și cel mai înfiorător inamic al Răzbunătorilor. Posesor acum al celor șase giuvaeruri care îl transformă într-o creatură omnipotentă și omniscientă, Thanos se întoarce pe Terra pentru a-i nimici o dată pentru totdeauna pe Iron Man, Hulk, Thor și aliații lor.
Vineri pana Joi 12:30; 14:15; 17:10; 17:45; 18:30; 20:10; 20:30; 20:50

 

Super Troopers 2
Regia: Jay Chandrasekhar
Cu: Emmanuelle Chriqui, Rob Lowe, Lynda Carter, Brian Cox, Tyler Labine, Will Sasso, Marisa Coughlan
Gen film: Comedie, Crimă, Mister
Durată: 107 min
Rating: N15 IMDB: 7.2
La granița dintre Statele Unite ale Americii și Canada izbucnește un conflict de interese, care riscă să producă daune iremediabile ambelor părți implicate. Pentru a aplana dezacordul și eventuala escaladare a neînțelegerilor sunt chemați agenții din Super Troopers. Astfel, spre propria lor surprindere, dar mai ales a superiorilor lor, Mac, Thorny, Foster, Rabbit și Farva sosesc la fața locului pentru a instaura o nouă secție de patrulă a autostrăzii pe teritoriul disputat. Numai că medotele neconvenționale de aplicare a legii ale forțelor de ordine vor produce un rezultat pe cât de greu de crezut, pe atât de neașteptat.
Vineri pana Joi 15:15; 18:50

 

Midnight Sun / Sub soarele nopții
Regia: Scott Speer
Cu: Bella Thorne, Patrick Schwarzenegger, Rob Riggle, Quinn Shephard
Gen film: Dramă, Romantic, Dragoste
Durată: 96 min
Rating: AP12 IMDB: 6.2
Având la bază o producţie japoneză, Midnight Sun este povestea lui Katie, o tânără de 17 ani obligată să stea închisă în casă încă de mică din cauza unei boli foarte rare care o pune în pericol de moarte la cea mai scurtă expunere la lumina soarelui. Soarta intervine atunci când fata îl cunoaşte pe Charlie, cu care trăieşte o frumoasă dragoste de vară.
Vineri pana Joi 14:50; 19:50

 

Duck Duck Goose 3D / Raţă, raţă şi gâscan
Regia: Christopher Jenkins
Cu: Jim Gaffigan, Zendaya, Lance Lim, Greg Proops, Natasha Leggero, Diedrich Bader
Gen film: Animaţie, Aventuri, Comedie, Familie
Durată: 87 min
Rating: AG IMDB: 5.0
După ce s-a rănit într-un accident, un gâscan aventuros este responsabilizat de doi orfani cu ochii mari, în timp ce se confruntă cu pericolele și frumusețea lumii din afară. Eroul nostru, Peng, respinge comunitatea de gâște din care face parte în încercarea de a-și trăi viața în proprii săi termeni. Peng este un gâscan independent, care ar face mai degrabă orice, decât să se pregătească pentru viitoarea migrare. El crede că este mai bun decât oricine altcineva și își petrece timpul încercând cascadorii nebunești, la viteze și mai nebunești. Peng va începe o călătorie frumoasă și periculoasă, iar pe parcurs va înțelege puterea iubirii necondiționate, sub forma a doi pui de rață orfani, care, de asemenea, cresc percepându-l ca fiind cel mai bun tată pe care l-ar putea avea vreodată.
Dublat: Vineri pana Marti, Joi 11:45; 13:40; 15:45
Miercuri 13:40; 15:45

 

Rampage 3D / Rampage: Scăpaţi de sub control
Regia: Brad Peyton
Cu: Dwayne Johnson
Gen film: Acţiune, Aventuri, SF
Durată: 112 min
Rating: AP12 IMDB: 6.4
Megastarul internaţional Dwayne Johnson interpretează rolul unui primatolog care şi-a făcut un obicei din a ţine oamenii la distanţă. Singura legătură specială a lui Davis Okoye (Dwayne Johnson) este cea pe care o are cu George, o gorilă extrem de inteligentă, de care a avut grijă încă de când s-a născut. Atunci când un experiment genetic dă greş, blândul animal se transformă într-o imensă bestie violentă. Situaţia devine într-adevăr dramatică atunci când sunt descoperite şi alte animale care au suferit mutaţii similare. Pe măsură ce Nordul Americii este distrus de aceşti noi predatori, Okoye face echipă cu un inginer genetic discreditat pentru a găsi un antidot, în timp ce încearcă să evite o catastrofă globală şi să salveze creatura care i-a fost cândva prietenă.
Vineri pana Joi 16:00; 18:10; 21:30

 

Blockers / Interzis la… sex
Regia: Kay Cannon
Cu: Leslie Mann, John Cena, Kathryn Newton, Ike Barinholtz
Gen film: Comedie
Durată: 107 min
Rating: N15 IMDB: 6.6
Pentru că fetele lor adolescente sunt cele mai bune prietene, părinții acestora, Lisa, Mitchell și Hunter, au ajuns să se cunoască de mai bine de zece ani. Dar cum timpul trece repede, iar pubertatea a redefinit deja dinamica parentală, liceencele se îndreaptă deja spre balul de absolvire. Însă după ce găsesc pe laptop-ul fetelor un pact codificat cu ajutorul emoticoanelor prin care acestea plănuiesc să își piardă virginitatea în seara balului, părinții adolescentelor pornesc într-o misiune ultra secretă de a le da planurile peste cap, chiar dacă asta presupune să o facă în cel mai rușinos mod posibil și cât se poate de public, în fața tuturor.
Vineri pana Joi 16:50; 21:10

A Quiet Place / Fără zgomot!
Regia: John Krasinski
Cu: Emily Blunt, John Krasinski, Noah Jupe, Millicent Simmonds
Gen film: Dramă, Horror, Thriller
Durată: 95 min
Rating: N15 IMDB: 8.1
O familie cu doi copii duce o existență izolată, în liniște deplină, de teama că o amenințare nevăzută care atacă la cel mai mic sunet îi va nimici.
Vineri pana Joi 17:30; 21:50

 

Maya the Bee: The Honey Games 3D / Albinuţa Maya 2
Regia: Noel Cleary, Sergio Delfino, Alexs Stadermann
Cu: Coco Jack Gillies, Benson Jack Anthony, Richard Roxburgh
Gen film: Animaţie, Comedie, Familie
Durată: 90 min
Rating: AG IMDB: 6.1
Maya este o albinuţă tare generoasă, pentru care prietenia este cea mai importantă, chiar şi atunci când este vorba despre alte specii de insecte. Dacă celelalte albinuţe sunt terifiate de interacţiunea cu oricine e diferit de ele, Maya se împrieteneşte cu uşurinţă cu Flip, un greier foarte talentat şi pasionat de cântatul la vioara, cu cărăbuşul Kurt şi Sting, un mic bărzăun. Acest nou grup de prieteni „neînfricaţi” nu e chiar pe placul altor albinuţe, care din acest motiv aleg să o evite pe Maya. Însă atunci când lăptişorul de matcă al reginei dispare, va fi nevoie de ajutorul Mayei şi al prietenilor săi pentru a salva situaţia.
Dublat: Vineri pana Marti, Joi 12:00; 14:00
Miercuri 12:10; 14:00

 

Ready Player One 3D / Ready Player One: Să înceapă jocul
Regia: Steven Spielberg
Cu: Olivia Cooke, Hannah John-Kamen, T.J. Miller, Ben Mendelsohn, Simon Pegg
Gen film: Acţiune, Aventuri, SF, Thriller
Durată: 144 min
Rating: AP12 IMDB: 7.8
În 2045, omenirea se află în haos și la un pas de colaps. Însă lumea și-a găsit refugiul în OASIS, un univers online bazat pe realitate virtuală creat de genialul, dar excentricul James Halliday (Mark Rylance). După moartea sa, Halliday lasă prin testament întreaga lui avere primei persoane, oricare ar fi aceasta, care va găși „Oul de Paște” ascuns undeva în OASIS. De aici, o competiție acerbă pornește în toată lumea. Wade Watts (Tye Sheridan) intră în ametitoarea cursă fantastică și devine unul dintre cei mai vânați utilizatori, după ce reușește să treacă primul de indiciul inițial.
Vineri pana Joi 15:30

 

Peter Rabbit / Peter Iepurașul
Regia: Will Gluck
Cu: James Corden, Fayssal Bazzi, Domhnall Gleeson, Colin Moody, Sam Neill, Rose Byrne
Gen film: Animaţie, Aventuri, Comedie, Familie, Fantastic
Durată: 100 min
Rating: AG IMDB: 6.6
Peter Rabbit este adaptarea pentru marele ecran a clasicei poveşti semnate de Beatrix Potter, despre un iepuraş rebel care încearcă să se strecoare în grădina de legume a unui fermier.
Dublat: Vineri pana Marti, Joi 11:30; 12:15; 13:10
Miercuri 12:45; 13:10

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS