6.4 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljConferința de afaceri „Investitori în viitorul economiei locale“, la Craiova

Conferința de afaceri „Investitori în viitorul economiei locale“, la Craiova

Autoritățile vor fi puse față în față cu mediul de afaceri. În cadrul evenimentului de business se preconizează găsirea de soluții pentru problemele cu care se confruntă firmele private din mai multe domenii de activitate.

Mediul de afaceri se întâlnește cu autoritățile locale, județene și cu anumiți reprezentanți de la nivel central, în cadrul celei de-a doua ediții a conferinței de business „Investitori în viitorul economiei locale“, care va avea loc miercuri, 25 aprilie 2018, la Craiova, începând cu ora 11.00, în Sala I a Consiliului Județean Dolj. Conferința este organizată de Uniunea Generală a Industriașilor din România (UGIR), împreună cu Gazeta de Sud și Curierul Național. La eveniment și-au anunțat participarea antreprenori doljeni, reprezentanți ai unor asociații ale oamenilor de afaceri străini, care au activități pe teritoriul României, precum și reprezentanți ai autorităților craiovene și doljene.
Scopul conferinței „Investitori în viitorul economiei locale“ este acela de a se găsi soluții pentru situațiile cu care se confruntă mediul antreprenorial din Craiova, din Dolj și din Oltenia. Vocea mediului de afaceri din economia locală reală trebuie auzită de autoritățile locale și centrale.
Principalele teme de discuție care vor fi abordate vor fi focusate pe mai multe domenii principale de activitate, cum ar fi industrie, agricultură, dezvoltare. Vor exista dezbateri între antreprenori și autorități, pe teme și situații cu care se confruntă firmele din regiunea Olteniei, cum ar fi: dezvoltarea infrastructurii de transport; identificarea problemelor majore din domeniul fiscalității și birocrației în legislația actuală; accesarea fondurilor europene; agricultură și antreprenoriat rural; identificarea surselor alternative de finanțare pentru companii și autorități locale; formare și reconversie profesională și altele.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS