5.6 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalTineri reţinuţi pentru furturi din 5 locuinţe

Tineri reţinuţi pentru furturi din 5 locuinţe

Polițiștii Posturilor de Poliție Gârla Mare, Pristol și Salcia au identificat doi tineri de 19, respectiv 23 de ani, bănuiți de sustragerea mai multor bunuri din locuințe. Pe numele acestora a fost întocmit dosar penal.
În urma investigațiilor efectuate, polițiștii Posturilor de Poliție Gârla Mare, Pristol și Salcia au identificat doi tineri, de 19, respectiv 23 de ani, ambii din comuna Gârla Mare, bănuiți de furturi din locuințe.
În fapt, în perioada martie-aprilie, cei în cauză ar fi pătruns în locuințele a cinci persoane de pe raza comunei Gârla Mare, de unde ar fi sustras mai multe bunuri (șapte televizoare, două boxe audio și două biciclete), cauzând un prejudiciu de aproximativ 15.000 de lei. Prejudiciul a fost recuperat, bunurile fiind restituite persoanelor vătămate.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, cei doi tineri fiind reținuți pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Mehedinți, urmând ca la data de 18.04.2018 să fie prezentați magistraților cu propunere de luare a măsurilor legale.
Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a celor în cauză.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS