8.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljBratu, schimbat de la conducerea DRDP Craiova: „Sunt stupefiat!“

Bratu, schimbat de la conducerea DRDP Craiova: „Sunt stupefiat!“

Consiliul de Admini-strație al Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a luat decizia revocării din funcție a directorului regional al Direcției Regionale de Drumuri și Poduri (DRDP) Craiova, Bogdan Bratu, și numirii lui Alin Golumbeanu pe acest post. În prezent director general la Societatea pentru Lucrări de Drumuri și Poduri (SPLDP) Dolj SA deținută de Consiliul Județean Dolj, Golumbeanu revine astfel la conducerea DRDP Craiova după un an, el fiind înlocuit în 2017 chiar cu Bogdan Bratu.
Decizia CNAIR l-a luat prin surprindere pe Bratu, care susține că nu se aștepta la această mutare, mai ales că nu i s-a oferit nici un motiv pentru care să fie schimbat. „Am în față decizia de revocare a mea din funcție și nu-mi vine să cred. Sunt pur și simplu stupefiat, pentru că nu se menționează nici un motiv pentru care sunt schimbat. În mod normal, ești revocat din funcție dacă ai greșit cu ceva, dar atâta timp cât eu am dus la bun sfârșit toate proiectele demarate, chiar nu înțeleg această decizie. A fost cod portocaliu de zăpadă, dar nu am avut niciun drum închis, am turnat 120 de kilometri de asfalt, avem în lucru reabilitarea a patru poduri, printre care și podul peste Olt de la intrarea în Slatina, de care nu s-a atins nimeni niciodată, dar asta e viața! În decizie scrie scurt că sunt revocat din funcție și trecut pe un post adecvat pregătirii mele și că în locul meu va fi numit Alin Golumbeanu“, a declarat Bogdan Bratu, pentru GdS. „Nu știu dacă voi mai rămâne la DRDP Craiova. Probabil voi pleca de aici“, a adăugat acesta.
Alin Golumbeanu se întoarce la DRDP Craiova ca director regional, post pe care l-a mai ocupat în perioada 2016 – 2017, după ce între anii 2013 și 2016 a fost director adjunct al Direcției. Contactat de GdS, Golumbeanu a confirmat mutarea, dar a precizat că nu știe mai multe pentru că a fost în concediu și nu s-a aflat în țară. „Am aflat de decizia CNAIR marți, când am ajuns în țară. Nu cunosc motivele schimbării lui Bogdan Bratu. Aștept să primesc decizia semnată de directorul Companiei, pentru a deveni totul oficial. Nu am dat un răspuns, dar vă dați seama că nu pot refuza această numire. Mă întorc la DRDP să continuu proiectele de acolo“, a afirmat Golumbeanu. Acesta a mai menționat că, după plecarea sa de la SPLDP Dolj SA, societatea nu va avea un alt director general, de conducerea ei putând să se ocupe în următorii doi ani, prin delegație, directorul general adjunct Marcela Rada.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS