9.5 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalA ieşit beat cu buldoexcavatorul pe stradă

A ieşit beat cu buldoexcavatorul pe stradă

Sute de polițiști olteni au acționat, în perioada sărbătorilor pascale, pe raza județului Olt, aplicând 258 de sancțiuni contravenționale, valoarea amenzilor depășind 120.000 de lei. 34 de șoferi au rămas în această perioadă fără permisul de conducere, iar în trei cazuri a fost retras certificatul de înmatriculare.
Un caz aparte reperat de polițiști a fost cel al unui tânăr de 25 de ani, care, fără a poseda permis de conducere, a ieșit pe străzile din localitatea Iancu-Jianu cu un buldoexcavator. Oprit de polițiști și testat cu aparatul etilotest, s-a dovedit că bărbatul avea o alcoolemie de 1,13 mg/L alcool pur în aerul expirat. Bărbatul are acum dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.
Un tânăr de 15 ani a fost, de asemenea, oprit de polițiști în localitatea Ianca, sat Potelu. Acesta circula cu un moped pe DN 54. La Corabia, un bărbat de 68 ani a fost depistat conducând un moped fără a poseda permis de conducere, la testarea cu aparatul alcooltest rezultatul fiind de 0,06 mg/L alcool pur în aerul expirat.
Și în Coteana, pe DJ 546, a fost depistat în trafic un tânăr, de 20 de ani, din orașul Balș, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 546, pe raza comunei Coteana, în timp ce conducea fără a poseda permis de conducere.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS