14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalProgramul Colours Cinema Craiova în perioada 9-15 martie

Programul Colours Cinema Craiova în perioada 9-15 martie

Programul Colours Cinema Craiova în perioada 9-15 martie:

Death Wish / Răzbunarea
Regia: Eli Roth
Cu: Bruce Willis, Vincent D’Onofrio, Elisabeth Shue
Gen film: Acţiune, Crimă, Dramă, Thriller
Durată: 112 min
Rating: IM18 IMDB: 6.8
Doctorul Paul Kersey (Bruce Willis) e un chirurg experimentat, ce și-a făcut o carieră din salvarea oamenilor aflați în pragul morții. Dar după ce soția lui e ucisă, iar fiica lui intră în comă în urma unui atac plin de brutalitate, Kersey se hotărăște să-și folosească abilitățile lui unice pentru a deveni un răzbunător ce nu cunoaște îndurarea.
Vineri pana Joi 21:10

 

The Hurricane Heist / Cod roşu de jaf
Regia: Rob Cohen
Cu: Toby Kebbell, Maggie Grace, Ryan Kwanten, Ralph Ineson
Gen film: Acţiune, Thriller
Durată: 105 min
Rating: N15 IMDB: 4.9
Pe coasta Alabamei urmează să se înfrunte două forțe ale naturii: un uragan de categoria 5 și dolarul american. Suntem în anul 1992. O nefericită întorsătură a destinului face ca Bruce Ruthledge, vânător profesionist de uragane să-și piardă viața, lăsându-și cei doi fii, Will și Breeze, în voia sorții. 25 de ani mai târziu, Will, acum, meteorolog angajat la guvern, e pe urmele uraganului Tammy, cea mai puternică furtună din istoria Statelor Unite, care se îndreaptă spre Gulfort, Alabama. În timp ce localnicii sunt evacuați, oficialii pornesc într-o cursă contracronometru pentru a distruge 600 de milioane de dolari în bancnote vechi înainte ca uraganul să lovească regiunea. Dar ei nu sunt singurii care au planuri cu acești bani.
Vineri pana Joi 19:00

 

Strangers: Prey at Night / Necunoscuţii: Prădători în noapte
Regia: Johannes Roberts
Cu: Christina Hendricks, Bailee Madison, Martin Henderson, Lewis Pullman, Emma Bellomy
Gen film: Horror, Thriller
Durată: 90 min
Rating: N15 IMDB: –
Vacanța unei familii liniștite ia o turnură de-a dreptul mortală în momentul în care aceasta ajunge să se cazeze într-un parc de rulote, însă găseşte întregul complex abandonat. Odată cu lăsarea nopții, trei psihopați mascați dau startul unei curse de groază, testând limitele victimelor care încearcă disperate să scape cu viață.
Vineri pana Joi 21:30

 

Red Sparrow
Regia: Francis Lawrence
Cu: Jennifer Lawrence, Joel Edgerton, Mary-Louise Parker, Ciarán Hinds
Gen film: Mister, Thriller
Durată: 147 min
Rating: N15 IMDB: 6.7
Situat în Rusia contemporană, filmul urmărește povestea tinerei Dominika Egorova, un ofițer de informații care se luptă să supraviețuiască în birocrația serviciilor de informații post-sovietice. Dominika este desemnată împotriva dorinței ei să devină o seducătoare instruită în serviciul de securitate rus. Ea învață să-și folosească trupul ca pe o armă, dar se străduiește să-și mențină propria identitate în timpul procesului de formare dezumanizant. Găsindu-și puterea într-un sistem nedrept, ea devine una dintre cele mai puternice și valoroase „bunuri” ale programului. Prima ei țintă este Nathaniel Nash, un ofițer CIA care se ocupă de cazurile cele mai sensibile ale spionajului rusesc. Cei doi tineri se intersectează într-o atmosferă încărcată de spionaj, înșelăciune și, în mod inevitabil, o pasiune interzisă care le amenință carierele, alianțele și securitatea ambelor țări.
Vineri pana Joi 18:40

 

Game Night / Jocul de-a detectivii
Regia: John Francis Daley, Jonathan M. Goldstein
Cu: Rachel McAdams, Jason Bateman, Kyle Chandler
Gen film: Acţiune, Comedie, Crimă, Mister
Durată: 100 min
Rating: AP12 IMDB: 7.5
Jason Bateman și Rachel McAdams fac echipă pe marile ecane din 2 martie în comedia „Jocul de-a detectivii”, regizată de John Francis Daley și Jonathan Goldstein, aflați deja la al doilea proiect după comedia de succes „Vacanță cu peripeții”, din 2015. Max (Bateman) și Annie (McAdams) și-au făcut un obicei din a participa săptămânal la jocuri nocturne tematice organizate împreună cu grupul lor de prieteni. Însă lucrurile devin din amuzante foarte palpitante când Brooks, fratele lui Max, se gândește să organizeze o seară de rezolvare a misterului unei crime, în care sunt implicați pretinși tâlhari și agenți federali. Deci faptul că Brooks este răpit intră în plan, nu? Prin urmare cei șase competitori sunt hotărâți să rezolve cazul și să câștige, iar totul pare foarte amuzant până când lucrurile încep să arate prea mult a realitate. De-a lungul unei nopți haotice, distracția este treptat înlocuită cu panica. Fără reguli, fără direcție și fără idee cine mai participă la joc, cursa poate deveni cea mai tare aventură sau… sfârșitul.
Vineri pana Joi 16:35

 

Black Panther 3D / Pantera neagra
Regia: Ryan Coogler
Cu: Chadwick Boseman, Michael B. Jordan, Lupita Nyong’o, Danai Gurira, Martin Freeman
Gen film: Acţiune, Dramă, SF
Durată: 140 min
Rating: AP12 IMDB: 7.8
Primul supererou de culoare din lumea benzilor desenate, Black Panther va face trecerea pe marele ecran în 2018. Pe numele său T’Challa, supereroul s-a născut în Wakanda, o țară africană ascunsă lumii întregi pentru ca marile corporații să nu-i exploateze vibraniumul, un prețios metal descoperit într-un meteorit. Moștenitor al tronului, T’Challa va trebui să plece din Wakanda când tatăl său este ucis. Tânărul își va folosi inteligența, agilitatea și viteza ieșite din comun pentru a deveni unul dintre cei mai luminoși supereroi Marvel din toate timpurile, visând în același timp încontinuu la o reîntoarcere în țara de baștină.
Vineri pana Joi 16:15

 

Early Man / Early Man: Tare ca piatra
Regia: Nick Park
Cu: Tom Hiddleston, Eddie Redmayne, Maisie Williams, Miriam Margolyes, Richard Ayoade, Timothy Spall
Gen film: Animaţie, Aventuri, Comedie, Familie, Fantastic
Durată: 94 min
Rating: AG IMDB: 6.4
Plasat la începuturile civilizaţiei, când creaturi preistorice şi mamuţi lânoşi stăpâneau Pământul, Early Man spune povestea lui Dug şi a tovarăşului lui, Hognob, care se ridică în fruntea tribului lor împotriva lordului Nooth pentru a-şi salva căminul.
Dublat: Vineri pana Joi 12:00; 14:40

 

The Star / Primul Crăciun
Regia: Timothy Reckart
Cu: Steven Yeun, Keegan-Michael Key, Gina Rodriguez, Zachary Levi, Kelly Clarkson, Patricia Heaton, Kristin Chenoweth
Gen film: Animaţie, Aventuri, Comedie, Familie, Fantastic
Durată: 91 min
Rating: AG IMDB: 5.8
The Star (2017) urmărește povestea măgarului Bo și a prietenilor săi, în timp ce devin eroii anonimi ai primului Crăciun. Bo, un măgar mic și curajos, visează la o viață dincolo de munca sa zilnică de la moara din sat. Într-o zi, el își găsește curajul de a se elibera și în cele din urmă pornește în aventura viselor sale. În călătoria sa, el face echipă cu Ruth, o oaie drăgălașă care și-a pierdut turma și Dave, un porumbel cu aspirații înalte. Împreună cu trei cămile sarcastice și unele animale excentrice, Bo și noii lui prieteni urmează „Steaua” și devin eroii neobișnuiți în cea mai bună poveste relatată vreodată – primul Crăciun. Plini de entuziasm și determinare, Bo și prietenii săi se vor confrunta cu cele mai dificile provocări pentru a-și îndeplini visul.
Dublat: Vineri pana Joi 12:50

 

Ferdinand 3D
Regia: Carlos Saldanha
Cu: John Cena
Gen film: Animaţie, Aventuri, Comedie, Familie, Fantastic
Durată: 113 min
Rating: AG IMDB: 6.7
După ce a fost confundat cu o bestie, Ferdinand, un taur uriaș cu o inimă mare, a fost capturat și îndepărtat de propria casă. Hotărât să se întoarcă la familia sa, își face o echipă specială, cu care pornește într-o aventură extraordinară. Stabilit în Spania, Ferdinand ne arată că nu este bine să judeci un taur după înfățișarea sa.
Dublat: Vineri pana Joi 14:00

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS