13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDoljean urmărit internaţional pentru complicitate la tâlhărie, depistat de poliţişti şi încarcerat la Penitenciarul Rahova

Doljean urmărit internaţional pentru complicitate la tâlhărie, depistat de poliţişti şi încarcerat la Penitenciarul Rahova

În data de 16 februarie 2018, în urma activităţilor specifice desfăşurate de către lucrători din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională și I.P.J. Dolj – Serviciul de Investigaţii Criminale, cu sprijinul autorităţilor spaniole, a fost extrădat din Madrid, B. Mircea Gabriel, de 21 de ani, din comuna Valea Stanciului, judeţul Dolj, se arată într-un comunicat emis duminică de Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Dolj.
Potrivit poliţiştilor, tânărul era urmărită la nivel internaţional în baza unui mandat de executare a pedepsei închisorii emis în data de 24.11.2017 de Judecătoria Craiova, el fiind condamnat la 2 ani de închisoare pentru comiterea infracţiunii de complicitate la tâlhărie calificată. Doljeanul era pus în urmărire de I.G.P.R atât la nivel naţional, cât şi internaţional.
Tânărul de 21 de ani a fost predat unei escorte din cadrul Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor, fiind încarcerat în Penitenciarul Rahova. Ca urmare a depistării persoanei în cauză, a fost solicitată revocarea urmăririi naționale și internaționale, se mai menţionează în comunicatul IPJ Dolj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS