7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalAccident soldat cu trei raniti la iesirea din Balș spre Craiova (VIDEO)

Accident soldat cu trei raniti la iesirea din Balș spre Craiova (VIDEO)

Pompierii Gărzii Balș, cu o autospecială complexă pentru intervenție și descarcerare și un echipaj SMURD și două echipaje de la Serviciul de Ambulanță, au intervenit la un accident rutier produs miercuri seara la ieșirea din Balș spre Craiova, pe Drumul European 574.
În accident au fost implicate o autoutilitară și un autoturism în care se aflau patru bărbați.
În urma accidentului trei persoane au fost rănite și au fost transportate la spitalele din Slatina și Balș.
Un bărbat, în vârstă de 22 de ani, din orașul Balș, șofer al autoturismului, a fost transportat, conștient, cu traumatism cranio-facial și traumatism la membrul superior drept, la UPU Slatina.
Șoferul autoutilitarei, în vârstă de 49 de ani, a fost transportat, conștient, cu traumatism toracic, la spitalul din Balș.
Cel de-al treilea rănit, în vârstă de 20 de ani, conștient, cu traumatism cranio-facial și traumatism toracic, a fost transportat la UPU Slatina.
”Din primele verificari, politistii au stabilit faptul ca un tanar, de 22 de ani, din Bals, in timp ce conducea un autoturism din directia Craiova-Bals, nu a adaptat viteza de deplasare la cond de mers, respectiv carosabil umed, si intr-o curba a pierdut controlul directiei de deplasare, intrand in coliziune cu o autoutilitara, condusa de un barbat, de 48 de ani, care se deplasa regulamentar”, a declarat cms. Alexandra Dicu, purtator de cuvânt IPJ Olt.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS