12 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljPatru persoane, reținute în cazul accidentului din Brazdă

Patru persoane, reținute în cazul accidentului din Brazdă

Patru bărbați – Ionuț Manea, Călin Pop, Mădălin Floricel și Marius Vasile- au fost reținuți, ieri, în cazul accidentului din cartierul Brazda lui Novac, petrecut pe 20 ianuarie, în urma căruia o fetiță și tatăl ei au fost răniți. Ionuț Manea, de 33 de ani, este șoferul vinovat de producerea accidentului, iar ceilalți trei bărbați sunt acuzați că au favorizat și tăinuit fapta de părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia.
Polițiștii bănuiau că șoferul vinovat ar fi dezmembrat mașina cu care a făcut accidentul, tocmai pentru a nu fi prins, iar ieri acest lucru s-a confirmat.
Ieri-dimineață au fost efectuate 11 percheziţii domiciliare la imobilele în care locuiesc persoanele menţionate, dar și în alte locații din municipiului Craiova, comuna Leu și comuna Cârcea, ocazie cu care au fost găsite şi ridicate mai multe părți componente ale autoturismului implicat în eveniment. După analizarea probelor a fost dispusă continuarea urmăririi penale față de Ionuț Manea, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție. De asemenea, Călin Pop, de 45 de ani, din Craiova, și Mădălin Floricel, de 38 de ani, din Craiova, sunt cercetați pentru săvârșirea infracțiunii de favorizarea făptuitorului, iar Marius Vasile, de 35 de ani, din comuna Leu, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire.
Cei patru suspecți au fost reținuți pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Dolj, iar astăzi urmează să fie formulate propuneri legale Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova.
Vă reamintim că pe 20 ianuarie, un autoturism care circula pe bulevardul Dacia dinspre gară către cartierul Brazda lui Novac a încercat să evite impactul cu un autoturism care oprise pentru a acorda prioritate pietonilor, a virat stânga și a lovit un bărbat de 33 de ani, care traversa strada împreună cu fetița sa. Cele două victime au fost transportate la Spitalul de Urgență Craiova, unde medicii au stabilit că fetița a suferit o fractură de femur, iar tatăl acesteia nu a suferit leziuni grave. Imediat după ce a provocat accidentul, șoferul s-a făcut nevăzut.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS