10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalBranşament de gaze, rupt de o maşină

Branşament de gaze, rupt de o maşină

Trei persoane au fost rănite într-un accident rutier produs ieri-dimineaţă pe DN 64, în Râmnicu Vâlcea, în eveniment fiind implicată o maşină care a derapat, a intrat într-un gard, a lovit un branşament la reţeaua de gaze naturale şi s-a oprit în curtea unei locuinţe, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea, Sandra Dăscălete, citat de Agerpres.
Din cauza branşamentului avariat au fost scurgeri de gaze, iar pompierii au izolat zona şi acţionează pentru înlăturarea pericolului, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea, Octavian Fulger.
În ajutorul răniţilor au intervenit patru echipaje de la Ambulanţă, care au transportat cele trei victime, dintre care una rănită grav, inconştientă, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vâlcea.
Circulaţia pe DN 64, în zona Râureni, a fost blocată pentru câteva minute, pentru intervenţia echipajelor de Ambulanţă, apoi a fost reluată.
„Un autoturism înmatriculat în Vâlcea, ce se deplasa din direcţia Drăgăşani spre Râmnicu Vâlcea, în zona Râureni, din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum (carosabil umed), a părăsit partea carosabilă spre dreapta, a intrat într-un gard, apoi în branşamentul de gaz, oprindu-se în curtea unui imobil. Trei persoane au fost rănite, două uşor şi una grav“, a spus Sandra Dăscălete.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS