12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjAnchetă la Spitalul Judeţean, după ce un primar a făcut scandal

Anchetă la Spitalul Judeţean, după ce un primar a făcut scandal

Sorin Bucurescu este nemulţumit de modul în care fiica sa a fost tratată de medici

Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Târgu Jiu a declanşat o anchetă internă, în urma unui scandal care a avut loc sâmbătă la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU). În centrul atenţiei au fost primarul comunei gorjene Slivileşti, Sorin Bucurescu, şi fiica acestuia. Tânăra, în vârstă de 20 de ani, s-a simţit rău şi a fost adusă la SJU Târgu Jiu, pentru investigaţii medicale de specialitate. Fata a trecut recent şi pe la o clinică medicală din Timişoara, unde a fost consultată de medici. La SJU Târgu Jiu, primarul din Slivileşti a făcut scandal, nefiind mulţumit de modul în care fiica sa a fost tratată de cadrele medicale. Primarul le-a reproşat medicilor de la UPU faptul că i-au ţinut fiica pe hol peste trei ore şi nu au băgat-o în seamă.

Nemulţumit de prestaţia personalului medical

Sorin Bucurescu a declarat că este prima dată când se confruntă cu o astfel de situaţie. Venit cu fiica sa la Urgenţă, a fost nevoit să aştepte peste trei ore, până când tânăra a ajuns pe mâna medicilor. Sâmbătă seară, la unitatea medicală au venit şi jandarmii, pentru a calma spiritele. Tânăra acuza dureri de cap şi, potrivit edilului, timp de trei ore niciun doctor nu i-a acordat îngrijiri medicale. „Ăsta e spitalul şi actul medical pe care îl practicaţi, să vă fie ruşine tuturor care sunteţi la Urgenţă, că luaţi bani mulţi. Le-am vorbit frumos, le-am explicat că acel copil are probleme, că a făcut un tomograf la Timişoara şi se simte rău, nu i-a interesat! Ulterior, a luat-o salvarea şi a dus-o la alt spital şi nimeni nu mi-a spus nimic, unde pleacă, la Craiova, la Bucureşti?! Au venit şi jandarmii, că dânşii nu ştiu decât să sune la poliţie şi jandarmi, şi i-am rugat să-mi spună ce are copilul. A plecat cu salvarea, acum m-a sunat că vine înapoi cu salvarea“, a declarat Sorin Bucurescu.
Tânără a plecat ulterior acasă, după ce a primit documente medicale din partea Spitalului Judeţean. Acum, o comisie de anchetă va verifica ce s-a întâmplat sâmbătă seară la Unitatea de Primiri Urgenţe de la SJU Târgu Jiu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS