13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalSelecţie pentru studenții care doresc să lucreze în Germania

Selecţie pentru studenții care doresc să lucreze în Germania

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Mehedinţi organizează selecție pentru studenții care doresc să desfășoare o activitate lucrativă pe teritoriul Germaniei în perioada vacanței de vară (minimum două luni). Pot participa studenți cu vârsta cuprinsă între 18-35 de ani, care urmează cursuri de zi, la o facultate de stat sau particulară, acreditată conform legii, și care au cunoștințe bune/foarte bune de limba germană.
Pentru anul 2018, sunt disponibile 50 de posturi în domeniul hotelier-gastronomic, în gastronomia de sistem (fast-food), în producția industrială și în domeniul serviciilor.
Studenții care au domiciliul sau sunt înregistrați la o instituție de învățământ superior din județul Mehedinți se pot adresa consilierului EURES din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Mehedinţi, bulevardul Carol I nr. 3, în vederea înregistrării dosarelor.
Înregistrarea se va desfășura până pe 2 februarie, în intervalul luni-joi, orele 9.30-15.30, și vineri, orele 9.30-12.30. Informații suplimentare cu privire la condițiile de mediere, documentele necesare înregistrării dosarelor, precum și instrucțiunile de completare a acestora pot fi solicitate la numărul de telefon 0252/319029 sau se găsesc pe site-ul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Mehedinți, www.ajofmmehedinti.ro.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS