11.2 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalUn bărbat a fost arestat după ce a corupt sexual două minore

Un bărbat a fost arestat după ce a corupt sexual două minore

Un bărbat, de 24 de ani, din Cîineni (Vâlcea), bănuit de corupere sexuală a minorilor, a fost arestat preventiv, miercuri, de poliţiştii municipiului Râmnicu Vâlcea.
Potrivit unui comunicat al IPJ Vâlcea, pe 9 ianuarie, tânărul ar fi comis fapta în seara zilei de 7 ianuarie, iar victime i-au căzut două fete de 11, respectiv 12 ani. La scurt timp, mama uneia dintre ele a alertat poliţiştii. Aceasta le-a spus oamenilor legii că fiica sa se deplasa împreună cu o prietenă, în zona nord a municipiului, către domiciliu, când au fost abordate de un bărbat necunoscut. Acesta ar fi urmărit-o pe fata de 11 ani până în scara blocului în care minora locuia, manifestând un comportament neadecvat, exhibiționist.
Polițiștii au demarat imediat cercetările, deplasându-se la fața locului, iar după mai multe investigații, au reușit să depisteze persoana bănuită, bărbatul fiind reținut pe 9 ianuarie și ulterior arestat pe 10 ianuarie. Suspectul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Vâlcea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS