15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljGazeta de Sud a deschis un nou birou de publicitate

Gazeta de Sud a deschis un nou birou de publicitate

De peste 22 de ani în inimile oltenilor de pretutindeni, Gazeta de Sud își dorește să fie cât mai aproape de cititorii săi și face încă un pas important în această direcție. Începând din data de 11 ianuarie, cel mai citit cotidian din Oltenia a deschis un nou birou de publicitate. Acesta este situat pe strada Ion Maiorescu, nr. 7, bl. 2, parter, în incinta ACR Dolj, vizavi de clădirea Proiect. Toți cei care vor trece pragul acestui nou punct de lucru vor beneficia de cele mai bune servicii, precum și de consilierea agenților de publicitate. Fie că vreți să vindeți o mașină sau să vă găsiți o slujbă, puteți apela cu încredere la rubrica de mică publicitate a Gazetei de Sud. Totodată, aveți posibilitatea de a da anunţuri și în paginile cotidienelor Curierul Național și România Liberă. Noul punct de lucru din incinta ACR Dolj vă stă la dispoziţie şi în cazul în care doriți să achiziționați Gazeta de Sud sau să faceți un abonament la cel mai citit ziar din Oltenia.

„Gazeta de Sud este lider de audiență pe piața din Oltenia şi acest lucru a dus permanent la dorinţa de a ne dezvolta și de a veni în sprijinul cititorilor și al clienților noștri. Deschiderea acestui nou punct de lucru este încă un pas făcut în această direcție, iar începând de acum înainte vom fi şi mai aproape de toți cei care au nevoie de noi. Avem șase puncte de lucru în Craiova și unul în Filiași, iar inaugurarea acestui birou va fi marcată de o serie de surprize pe care le-am pregătit pentru toți cei care ne vor trece pragul. Vom oferi abonamente gratuite pe luna februarie clienţilor care vor face comenzi mai mari de 150 de lei până pe data de 19 ianuarie, dar şi alte surprize“, a spus Petruța Iacob, director Mica Publicitate la Gazeta de Sud.
Gazeta de Sud este liderul incontestabil al pieței de mică publicitate, având aproape 60.000 de anunțuri publicate în fiecare lună. Programul de lucru al noului birou de publicitate este de luni până vineri, de la 8.30 la 19.00. Sâmbătă, acesta vă stă la dispoziție între orele 9.00 și 15.00, iar duminică, între 9.00 și 13.00.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS