17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalCrimă la Grojdibodu - ginerele și-a omorât socrul

Crimă la Grojdibodu – ginerele și-a omorât socrul

Un eveniment nefericit a zguduit liniștea comunității Grojdibodu, din județul Olt, un bărbat de 45 de ani omorându-și socrul cu mai multe lovituri de cuțit.
Crima a avut loc în după-amiaza zilei de vineri, 5 ianuarie, în localitatea Grojdibodu, din județul Olt. Un bărbat de 69 de ani, aflat în vizită la fiica sa, care locuia în aceeași localitate, a fost înjunghiat de ginerele său. Conflictul ar fi fost unul spontan, persoana în vârstă intervenind pentru a-i lua apărarea fiicei sale, în timp ce era certată de soț. Inculpatul s-ar fi repezit la socrul său cu un cuțit pe care l-a luat de pe mobilierul din camera în care se aflau, înjunghiindu-l de mai multe ori.
„În fapt, s-a reţinut că în după-amiaza zilei de 5.01.2018, inculpatul M.M. a exercitat acte de violenţă fizică asupra socrului său, în vârstă de 69 de ani, pe care l-a lovit, în mod repetat, cu un cuţit, ca urmare a unui conflict spontan, provocându-i leziuni traumatice care au condus la deces.
În cursul zilei de 6.01.2018, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt au solicitat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Olt arestarea preventivă a inculpatului, măsură dispusă la aceeaşi dată pentru o durată de 30 de zile“, au informat procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt.
Primarul localității, Dorel Iovancea, spune că evenimentul este cu totul neașteptat, cele două familii, de condiție bună, nefiind cunoscute ca având conflicte în trecut. „Ne-a surprins, efectiv, și pe noi, mai ales că băiatul ăsta, ginerele, avea și o afecțiune la un picior, de vreo câteva luni stătea mai mult la pat. Oameni liniștiți, muncitori, situație bună, nu-și explică nimeni ce s-a putut întâmpla, nici acum, la două zile de când s-a produs totul“, a declarat primarul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS