16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalAtac cu toporul asupra vecinului, la Vâlcele

Atac cu toporul asupra vecinului, la Vâlcele

Doi bărbați, tată și fiu, au ajuns în arest în noaptea de duminică spre luni, după ce procurorii au stabilit că cei doi și-au atacat vecinul cu un topor și o țepușă pentru paie, provocându-i acestuia leziuni care ar putea necesita 35-40 de zile de îngrijiri medicale.Evenimentul s-a produs în zi de mare sărbătoare, duminică, 7 ianuarie 2018. Între cei trei bărbați, tatăl de 66 ani și fiul de 30 ani, pe de o parte, și vecinul acestora, un bărbat de 45 ani, s-ar fi iscat spontan un conflict. Cei trei se aflau în grădină, inculpații invocând că și-au atacat vecinul după ce acesta le-ar fi adresat injurii.
„În fapt, s-a reţinut că pe 7.01.2018, în jurul orelor 13.00-14.00, cei doi inculpaţi l-au agresat fizic pe vecinul lor S.L., din aceeaşi localitate, în vârstă de 45 de ani, primul autor înţepându-l, în mod repetat, cu o ţepuşă pentru paie, iar cel de-al doilea l-a lovit cu un topor.
Din constatările preliminare ale Serviciului Județean de Medicină Legală Olt a rezultat că persoana vătămată a prezentat leziuni traumatice care s-au putut produce la data de 07.01.2018, prin lovire cu un corp tăietor-înţepător şi lovire cu corp dur, posibil cu corp tăietor-despicător, pentru care a necesitat 35-40 de zile îngrijiri medicale, care nu i-au pus în primejdie viaţa. De asemenea, i s-a cauzat o leziune la nivelul antebraţului drept, care poate fi considerată de autoapărare“, au precizat procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, prin intermedul unui comunicat de presă.
Cei doi făptași vor fi prezentați astăzi în fața judecătorului de drepturi și libertăți, cu propunere de arest preventiv pentru 30 de zile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS