16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljBătaie de joc la Craiova: asfaltare în jurul maşinii

Bătaie de joc la Craiova: asfaltare în jurul maşinii

Un cititor al Gazetei de Sud a sesizat faptul că angajații SC Delta ACM 93 SRL, firma care se ocupă cu asfaltarea unor parcări din cartierul craiovean 1 Mai, își fac treaba în bătaie de joc. Mai exact, în cursul zilei de miercuri, aceștia au turnat asfalt în jurul unui autoturism rămas în parcare, pe care nu s-au obosit să-l ridice. „Astăzi s-au pus pe treabă și au asfaltat pe lângă un Rover. Mașina nu este abandonată, fiind parcată acolo în această dimineață după ce, ieri (marţi – n.r.), a încurcat asfaltarea în parcarea vecină. Nu s-a gândit nimeni să sune la Ridicări să mute mașina, au preferat să asfalteze pe lângă. Scenariu din filmele cu proști, dar desprins din fapte reale! La ora 20.30 am făcut o sesizare la Telefonul Cetățeanului și mi s-a răspuns că nu e treaba mea și nu e o problemă în sine. Mi s-a mai răspuns că mașina de la Ridicări nu mai e disponibilă la ora 20.30, dar la primele ore… se va întâmpla ceva! Ce anume, nu știu, dar poate voi afla“, a precizat cititorul GdS.
Joi dimineață, la ora 10.00, mașina cu pricina, un Range Rover înmatriculat în Franța, era în același loc. Muncitorii SC Delta încă nu se apucaseră de treabă.
Întrebați despre această situație, reprezentanţii Primăriei Craiova au precizat pentru GdS că, în astfel de cazuri, maşinile care încurcă lucrările de asfaltare a unor străzi sau parcări sunt relocate. Mai precis, angajații firmei apelează la Poliţia Locală, care dispune relocarea, iar maşina este ridicată de Serviciul de Ridicări Auto din cadrul RAT Craiova. Funcționarii Primăriei Craiova nu au știut să spună de ce nu s-a întâmplat așa și în acest caz. În schimb, au precizat că locul rămas neasfaltat va fi completat până la finalizarea lucrărilor din zonă.
Delta ACM 93 SRL este firma care se ocupă de repararea și întreținerea străzilor, aleilor, trotuarelor și parcărilor din Craiova în baza unui acord-cadru pe patru ani (2014-2018), în valoare totală de 135 de milioane de lei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS