16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalArme letale confiscate în urma unor percheziţii domiciliare

Arme letale confiscate în urma unor percheziţii domiciliare

Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Mehedinți au efectuat, weekendul trecut, șase percheziții domiciliare, pe raza comunelor Obârșia Cloșani și Ponoarele din județul Mehedinți, la persoane bănuite de contrabandă calificată, nerespectarea regimului armelor și munițiilor și braconaj.
În urma acestor activități, oamenii legii au ridicat șase arme letale cu glonț și alice, 120 de cartușe, 100 de kilograme de carne de vânat și preparate din carne de vânat, articole pirotehnice și țigarete, 300.000 de lei, precum și alte bunuri. Trei persoane au fost arestate preventiv, iar două au fost plasate sub control judiciar.
Descinderile au vizat cinci bărbați, cu vârste cuprinse între 29 și 56 de ani, din județul Mehedinți, bănuiți de contrabandă calificată, nerespectarea regimului armelor și munițiilor și braconaj.
Potrivit IPJ Mehedinţi, unul dintre cei cinci bărbaţi vizaţi de poliţişti a fost prins în flagrant delict, pe raza stațiunii Băile Herculane, în timp ce avea asupra sa, ilegal, 40 de cartușe de armă de vânătoare.
În acest caz se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de contrabandă calificată, nerespectarea regimului armelor și munițiilor și braconaj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS