5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalCarambol cu două victime la Valea Mare

Carambol cu două victime la Valea Mare

Două persoane au fost rănite, ieri după-amiază, într-un accident rutier petrecut în localitatea olteană Valea Mare, pe DN 65 Slatina – Scorniceşti, la kilometrul 58+060, după ce maşina în care se aflau a fost proiectată pe contrasens. În accident au fost implicate patru autoturisme, în care se aflau opt adulţi şi un copil. Prima mașină, în care erau un bărbat și o femeie, a derapat în șanț. Al doilea autoturism, în care călătoreau doi tineri din Craiova, a frânat și a fost lovit din spate de o altă mașină, în care se aflau un bărbat, o femeie și un copil în vârstă de patru-cinci ani. Din impact, mașina a fost proiectată pe contrasens, unde a lovit un alt autoturism, care circula regulamentar și în care se aflau un bărbat și o femeie. La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de descarcerare şi ambulanţe ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean Olt.
Purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, agentul principal Alexandra Dicu, a declarat că accidentul s-a produs pe fondul nepăstrării distanței corespunzătoare în mers.
„Un bărbat, în vârstă de 28 de ani, din Craiova, cu dureri la cap, membrul superior drept și excoriații la membrele inferioare, a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe Slatina de către SMURD. Iar pasagera, aproximativ de aceeaşi vârstă, tot din Craiova, acuza dureri la cap şi a fost transportată de o salvare. Ambele victime erau conștiente. A mai fost asistată o femeie, care a făcut atac de panică. Era pasageră în unul dintre autorismele implicate în carambol, dar a refuzat transportul la spital“, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, plutonierul major Alin Băsășteanu. Traficul rutier a fost blocat mai bine de o oră.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS