16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoi vâlceni, arestaţi pentru mai multe furturi din locuinţe

Doi vâlceni, arestaţi pentru mai multe furturi din locuinţe

Doi bărbaţi din Râmnicu Vâlcea, bănuiți de comiterea mai multor furturi din locuințe, au fost arestaţi ieri de polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, în colaborare cu cei din cadrul Serviciului de Operațiuni Speciale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea.

Un bărbat, de 37 de ani, din Râmnicu Vâlcea, bănuit de comiterea mai multor furturi din locuințe, în perioada septembrie-decembrie 2017, pe raza comunelor Păușești-Măglași, Ionești și a muncipiului Râmnicu Vâlcea, a fost reţinut pe 6 decembrie.
Ulterior, miercuri, 13 decembrie, a fost arestată preventiv cea de-a doua persoană bănuită de comiterea acelorași fapte, un bărbat de 45 de ani, tot din Râmnicu Vâlcea.
Potrivit poliţiştilor, aceștia ar fi pătruns, la data de 27 septembrie, într-o locuință din Păușești-Măglași, însă nu ar fi reușit să fure nimic. Pe 19 octombrie, cei doi ar fi sustras mai multe bijuterii, dar și bani dintr-un imobil din Râmnicu Vâlcea, iar la data de 9 noiembrie, bărbații ar fi intrat din nou într-o locuință din Bujoreni, de unde au luat mai multe bijuterii.
De asemenea, aceștia ar fi pătruns, pe 9 octombrie, într-o casă din Ionești, de unde au luat bijuterii, 160 de euro, 10.000 de lei și 1.200 de dolari, iar pe 5 decembrie cei doi ar fi sustras, dintr-o locuință din Râmnicu Vâlcea, 8.000 de euro și bijuterii de aur.
Față de cei doi bărbați, s-a luat măsura arestării preventive pentru 30 de zile, fiind încarcerați la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Vâlcea, iar cercetările continuă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS