5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Mai mulţi şoferi au fost prinşi băuţi la volan

Dolj: Mai mulţi şoferi au fost prinşi băuţi la volan

Poliţiştii doljeni au depistat, ieri şi astăzi, mai mulţi conducători auto care s-au urcat la volan, deşi consumaseră băuturi alcoolice.

Potrivit IPJ Dolj, în noaptea de 30 noiembrie – 1 decembrie, în jurul orei 02.30, polițiști din cadrul Biroului Rutier Craiova au depistat pe V. Sorin, de 33 de ani, din Craiova, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Bibescu, din Craiova, având o concentraţie de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ieri, 30 noiembrie, în jurul orei 19.15, polițiști din cadrul Biroului Rutier Craiova, l-au depistat pe B. Ionuţ, 32 de ani, din municipiul Craiova, în timp ce conducea un autoturism pe strada Constantin Gherghina din Craiova, având o alcoolemie de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Miercuri, 29 noiembrie, în jurul orei 13.5, polițiști din cadrul Biroului Rutier l-au depistat pe D. Constantin, din Craiova, care a condus un autoturism, pe bulevardul Oltenia, având o alcoolemie de 1,29 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tot miercuri, în jurul orei 17.00, polițiști din cadrul Biroului Rutier l-au depistat pe B. Nicolae, de 49 de ani, din Craiova, care a condus un autoturism, pe strada Henry Ford, având o alcoolemie de 1,21 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Persoanelor depistate le-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei si le-au fost întocmite dosare de cercetare penală, pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS