20.5 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljAccident cu trei victime între Daneți și Mârșani

Accident cu trei victime între Daneți și Mârșani

Trei persoane au fost rănite și transportate la Spitalul de Urgență Craiova în urma impactului dintre cele două autovehicule

Trei persoane au fost rănite în urma unui accident de circulație produs marți dimineață, pe DJ 604B, între comunele doljene Daneți și Mârșani.
După primele cercetări, polițiștii de la Rutieră au stabilit că accidentul a fost provocat de șoferul unui autoturism care nu a adaptat viteza la condițiile de drum.
Potrivit reprezentanților IPJ Dolj, Samuel Gîrleanu, de 19 ani, din localitatea Bratovoeşti, care conducea un Opel către Daneți, din cauza vitezei neadaptate la condiţiile de drum a pierdut controlul direcţiei de mers şi a pătruns pe contrasens, unde a fost lovit de un Mercedes Vito condus de Virgil Olteanu, de 34 de ani, din Daneţi.
Pompierii doljeni au trimis la locul accidentului o ambulanță de transport victime multiple şi un echipaj de prim ajutor, iar cei doi șoferi, precum și cei doi pasageri din autovehiculele implicate au primit îngrijiri la fața locului. Ulterior, trei dintre răniți – cei doi șoferi și o pasageră din Mercedesul Vito, au fost transportați la Spitalul de Urgență Craiova pentru investigații suplimentare.
Polițiștii doljeni au mai precizat că ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Oamenii legii au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS