13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjVa executa mai puţin de doi ani de închisoare după ce a omorât o familie pe trecerea de pietoni

Va executa mai puţin de doi ani de închisoare după ce a omorât o familie pe trecerea de pietoni

Marius Mărgineanu (foto), de 45 de ani, din Rovinari, care în luna ianuarie a acestui an a ucis o familie pe o trecere de pietoni din Târgu Jiu, a fost condamnat definitiv la doi ani de închisoare cu executare. Oamenii legii din cadrul Poliţiei Oraşului Rovinari au pus în executare un mandat privind pedeapsa închisorii, emis de Judecătoria Târgu Jiu, pe numele lui Marius Mărgineanu, condamnat la doi ani de închisoare cu executare. Acesta a fost încarcerat ieri la Penitenciarul Târgu Jiu. Decizia poliţiştilor a venit ca urmare a verdictului dat de Curtea de Apel din Craiova, care a respins recursurile şi astfel sentinţa de la Gorj a devenit definitivă.

Soţ şi soţie, ucişi pe zebră

Marius Mărgineanu a fost judecat pentru ucidere din culpă şi şi-a recunoscut fapta. Pe 20 ianuarie 2017, Mărgineanu, în timp ce conducea un autoturism marca BMW, la ieşire din Târgu Jiu a lovit două persoane, soţ şi soţie, care traversau strada pe o trecere de pietoni. Accidentul rutier s-a produs în apropierea Complexului Comercial Păltiniş, din Târgu Jiu, în zona de nord a municipiului. Poliţia a precizat că accidentul rutier s-a produs pe fondul vitezei şi neatenţiei. Cei doi soţi, de 59, respectiv 58 de ani, au fost transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgu Jiu, unde au murit la câteva ore de la producerea accidentului rutier. Cinci tineri au rămas fără părinţi după accidentul de la Târgu Jiu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS