17 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalSe fac înscrieri pentru școlile militare de subofițeri

Se fac înscrieri pentru școlile militare de subofițeri

Activitatea de prezentare a școlilor militare de subofițeri care organizează concursuri de admitere în luna ianuarie 2018 este în plină desfășurare. În urma acțiunilor organizate la nivelul Jandarmeriei Mehedinți, 14 tineri s-au înscris deja și urmează să parcurgă celelalte etape pentru întocmirea dosarului de candidat.
Toți cei care s-au înscris până în prezent( două fete și 12 băieți)  au optat pentru Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” din Drăgăşani.
Specialiști în domeniul resurselor umane le-au oferit informațiile necesare cu privire la întocmirea dosarului și le-au răspuns la întrebările legate de examenele de admitere.
Le reamintim celor interesați că sunt puse la dispoziție  350 de locuri pentru Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” din Drăgăşani și 350 locuri pentru Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Petru Rareş” din Fălticeni.
Cei interesați de participarea la această sesiune de admitere pot obţine informații suplimentare astfel:
– la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Mehedinti, str.Portului nr.2, Drobeta Turnu Severin;
– telefonic la numărul 0252/311078/0252311079, interior 24.507;
– urmărind pagina de interenet www.jandarmeriamehedinti.ro, precum și  pagina oficială de Facebook a   Jandarmeriei Mehedinti.
Data limită de înscriere este 05 decembrie 2017.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS