6.4 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljPatru case jefuite într-o noapte la Malu Mare

Patru case jefuite într-o noapte la Malu Mare

 Polițiștii au stabilit că hoții au intrat în cele patru locuințe prin forțarea ferestrelor de tip termopan (Foto: satmareanul.net)
Polițiștii au stabilit că hoții au intrat în cele patru locuințe prin forțarea ferestrelor de tip termopan (Foto: satmareanul.net)

Polițiștii doljeni sunt în căutarea autorilor a patru spargeri de locuințe comise în noaptea de duminică spre luni, în localitatea doljeană Malu Mare. După primele cercetări, oamenii legii au stabilit că autorul sau autorii furturilor au intrat în cele patru imobile când proprietarii erau acasă și au furat, în total, peste 5.000 de lei.
Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Dolj, luni dimineață, un bărbat domiciliat în comuna Malu Mare a sunat la 112 și a sesizat faptul că, în cursul nopții, persoane necunoscute au intrat în locuința sa și i-au furat suma de 900 de lei. La fața locului a fost trimis un echipaj de polițiști de la Secția Rurală Coșoveni, iar în timpul cercetărilor, alte trei părți vătămate au sesizat același lucru: în noaptea de duminică spre luni, persoane necunoscute au intrat în locuințele lor prin forțarea ferestrelor de tip termopan și au furat diverse sume de bani. Prejudiciul total este de peste 5.000 de lei.
Oamenii legii încearcă să dea de urma hoțului sau hoților, care au intrat în cele patru imobile, deși proprietarii erau acasă. Mai mult decât atât, una dintre părțile vătămare are un câine Rottweiler, care însă nu a reacționat în nici un fel.
Polițiștii doljeni au mai precizat pentru GdS că a fost întocmit un dosar penal și se încearcă recuperarea prejudiciului. „Colegii de la Secția Rurală Coșoveni au întocmit un dosar penal privind comiterea infracțiunii de furt calificat și fac cercetări pentru identificarea autorului/autorilor și recuperarea prejudiciului“, au precizat reprezentanții IPJ Dolj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS