10.1 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalTransalpina rămâne închisă între Rânca și Obârșia Lotrului

Transalpina rămâne închisă între Rânca și Obârșia Lotrului

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române (IGPR) a anuntat că în aceasta dimineata nu erau semnalate drumuri naționale sau autostrăzi cu circulația întreruptă din cauza vreunui eveniment rutier, nici probleme majore privind fluența traficului pe arterele principale. Totusi, din cauza vremii nefavorabile (viscol puternic), autoritățile au închis DN 67C (Transalpina), între Rânca (jud. Gorj) și Obârșia Lotrului (jud. Vâlcea), până la îmbunătățirea condițiilor meteorologice.

De asemenea, pe autostrada A1 Deva-Sibiu, la kilometrul 315 (în zona Sebeș-Pianu), circulația se desfășoară doar pe banda a doua, deoarece se execută lucrări de consolidare a terasamentului pe direcția Sibiu. Le recomandăm conducătorilor auto să se încadreze din timp pe benzile deschise.

Pe DN 73C, în județele Argeș și Vâlcea, din cauza unor alunecări de teren, pe tronsonul Curtea de Argeș — Burluși, între kilometrii 46 si 56, este restricționată circulația autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 12,5 tone, iar pe tronsonul Burluși – Piatra, între kilometrii 56 și 61, nu este permis accesul autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone. Ruta ocolitoare pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mică de 12,5 tone este DN73C Burluși — DJ678A — DN7 Dedulești.

În județul Vâlcea, până în data de 15 noiembrie 2017, pe DN7, DN64, DN65C, DN67B și DN74 se vor aplica marcaje rutiere, iar circulația se va desfășura cu unele restricții temporare (alternativ sau cu redirijare de pe o bandă pe alta) în dreptul utilajelor, mai anunta IGPR.

Totodata, DN7C – Transfăgărășan este deschis circulației publice între Piscu Negru și Bâlea – Cascadă (tronsonul kilometric 104 – 130+800, care se închide pe timp de iarnă). Pe acest sector este insa interzisă circulația pe timpul nopții, între orele 21:00 si 07:00, din cauza vizibilității reduse (ceață) și a fenomenelor meteorologice neprevăzute ce pot pune în pericol siguranța participanților la trafic.

IGPR a mai precizat că din cauza vântului puternic, toate porturile din Constanta sunt închise la această oră.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS