22 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljUnul arestat pentru tâlhărie, altul pentru ultraj

Unul arestat pentru tâlhărie, altul pentru ultraj

    Grigorie a fost arestat preventiv la sfârșitul săptămânii trecute, mandatul de arestare fiind emis de Judecătoria CraiovaGrigorie a fost arestat preventiv la sfârșitul săptămânii trecute, mandatul de arestare fiind emis de Judecătoria Craiova

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Balş au cerut și obținut arestarea preventivă a unui tânăr de 24 de ani, din Balș, acuzat că a furat dintr-un cazino suma de 4.500 de lei. Același tânăr a fost implicat, săptămâna trecută, în localitatea doljeană Pielești, într-un scandal în urma căruia un polițist a fost lovit de un șofer băut.
Anchetatorii au reținut că, în noaptea de 20 spre 21 septembrie, „inculpatul Şerban Cătălin, împreună cu alt inculpat major, a sustras prin ameninţare şi acte de violenţă, folosindu-se de un dispozitiv care genera şocuri electrice, suma de 4.500 de lei din incinta cazinoului SC INTERGALACTIC JAKPOT SRL“. Este vorba de un cazino din orașul Balș, județul Olt.
În aceeași noapte, același Cătălin Șerban a fost încătușat de polițiștii doljeni. Reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Dolj au explicat că, în noaptea de 20 spre 21 septembrie, polițiștii Secţiei 5 Poliţie Pieleşti au fost sesizaţi de un bărbat din localitate despre faptul că un autoturism a ieşit de pe șosea și i-a lovit autoturismul care era în fața porții. La fața locului a fost trimis un echipaj de polițiști, aceștia stabilind că un autoturism BMW înmatriculat în Franţa, condus pe DN 65 de Adrian Grigorie, de 25 de ani, din oraşul Balş, a derapat şi a lovit un autoturism şi mai multe utilaje agricole ce se aflau în afara părţii carosabile. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o alcoolemie de 0,87mg/l alcool pur în aerul expirat.
Oamenii legii au mai susținut că atât șoferul, cât și Cătălin Șerban, pasager în BMW, au devenit violenți, motiv pentru care au fost imobilizați. „Atât conducătorul auto, cât şi pasagerul se manifestau violent, motiv pentru care au fost imobilizaţi. În timp ce se deplasau către sediul secţiei, G. Adrian l-a lovit cu capul în zona feţei pe unul dintre agenții de poliție, provocându-i leziuni“, au explicat polițiștii doljeni.
Grigorie a fost arestat preventiv pe 22 septembrie, printr-o hotărâre a Judecătoriei Craiova. Tot pe 22 septembrie, Șerban a fost arestat preventiv, însă printr-o hotărâre a Judecătoriei Balş. Inculpatul este acuzat de comiterea infracțiunilor de tâlhărie calificată şi folosire fără drept de obiecte periculoase. Polițiștii din Olt nu au explicat în ce fel a fost implicat Grigorie în tâlhăria comisă de Șerban.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS