11.7 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjMașini avariate din cauza macadamului de pe DN 67

Mașini avariate din cauza macadamului de pe DN 67

Chiar şi Secţia de Drumuri Naţionale Târgu Jiu a devenit victimă a criblurii de pe DN 67
Chiar şi Secţia de Drumuri Naţionale Târgu Jiu a devenit victimă a criblurii de pe DN 67

Angajaţii Secţiei Târgu Jiu a Drumurilor Naţionale au devenit şi ei victime ale criblurii de pe DN 67 Târgu Jiu – Vâlcea. Una din maşinile instituţiei, folosită pentru deplasările în judeţ, s-a ales cu parbrizul spart zilele trecute, din cauza criblurii de pe şosea.
Sute de conducători auto au avut de suferit în ultimele două luni din cauza modului defectuos în care a fost reabilitată şoseaua, respectiv folosit amestecul de criblură şi emulsie.
Mii de pietricele s-au desprins din carosabil şi au ajuns pe marginea şoselei sau în curţile localnicilor care au gospodăriile de-a lungul DN 67.
Peste 500 de şoferi au avut însă ghinionul de a rămâne cu maşinile avariate. Alţii au fost implicaţi în accidente rutiere, unele chiar grave. Sute de şoferi vor băga mâna în buzunar pentru a repara parbrizele sau pentru a le înlocui. Alţii trebuie să scoată bani pentru a remedia avariile apărute la caroserie.

Între victime se află şi doi parlamentari de Gorj

Între victimele macadamului de pe DN 67 se află şi doi parlamentari de Gorj. Este vorba de senatorul Scarlat Iriza şi de deputatul Mihai Weber. Maşinile celor doi s-au ales cu parbrizul spart.
„Da, am păţit-o şi noi. Nu ştiu acum cine este de vină. Ştiu doar că eram în maşină şi a trecut un tir şi am văzut într-o secundă vreo zece pietricele în parbriz. Asta a fost tot. Trebuie să îl reparăm sau să îl schimbăm. Nu ştiu ce să le spun celor păgubiţi. De la laboratorul de la Craiova analizele au ieşit bune. A fost folosit un sort corespunzător. Lucrarea este bună pe DN 67. O singură femeie care era grav bolnavă a primit bani de la constructor. Se alesese cu parbrizul maşinii spart“, a declarat Ion Tudor, şeful Secţiei Târgu Jiu a Drumurilor Naţionale.
O parte a conducătorilor auto păgubiţi s-au strâns într-o asociaţie pentru a da compania de drumuri în judecată, în încercarea de a recupera din banii cheltuiţi pentru reparaţia autovehiculelor.
Eugen Măruţă

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS