3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljA trecut cu mașina printr-un gard de beton

A trecut cu mașina printr-un gard de beton

Polițiștii doljeni spun că șoferul de 19 ani a fost rănit grav în urma accidentului rutier
Polițiștii doljeni spun că șoferul de 19 ani a fost rănit grav în urma accidentului rutier

Trei tineri din Craiova au fost răniți în urma unui accident produs din cauza vitezei excesive. Polițiștii doljeni au precizat că, miercuri seară, în jurul orei 21.30, Andrei Vasile, de 19 ani, care conducea un autoturism Volkswagen pe strada Dr. Constantin Severeanu din municipiul Craiova, a pierdut controlul direcţiei de mers și a lovit gardul de beton al unei locuințe.
Șoferul a fost rănit grav în urma impactului violent, el fiind transportat la Spitalul de Urgență Craiova. La aceeași unitate medicală au ajuns și doi pasageri din autoturismul condus de Vasile, un băiat de 19 ani, și o fată de aceeași vârstă. Oamenii legii au explicat că cei doi pasageri nu au suferit leziuni care să le pună viața în pericol.
Pentru că a fost rănit grav în urma impactului, polițiștii nu au putut stabili dacă tânărul de 19 ani s-a urcat băut la volan, dar i-au fost recoltate probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei. După primele cercetări, polițiștii de la Rutieră au constatat că accidentul s-a produs pe fondul vitezei excesive. În final, reprezentanții IPJ Dolj au mai precizat că „polițiștii rutieri prezenți la fața locului au întocmit în cauză un dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a circumstanțelor în care s-a produs evenimentul rutier“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS