21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalNepotul ministrului agriculturii, găsit mort în casă la Drobeta Turnu Severin

Nepotul ministrului agriculturii, găsit mort în casă la Drobeta Turnu Severin

Marius Daea avea 35 de ani  (Sursa: Facebook)
Marius Daea avea 35 de ani (Sursa: Facebook)

Un tânăr, de 35 de ani, nepot al ministrului agriculturii, Petre Daea, a fost găsit mort în casă, miercuri seară, la Drobeta Turnu Severin, în județul Mehedinți. Tânărul locuia singur într-un apartament și rămăsese recent fără serviciu.
Marius Daea a fost găsit mort în locuință de o echipă de intervenție a Inspectoratului pentru Situații de Urgență Mehedinți. Vecinii au alertat polițiștii după ce din apartamentul acestuia se simțea un miros pestilențial. Din primele date, se pare că tânărul ar fi murit în urmă cu o săptămână, însă nimeni nu l-a căutat în tot acest timp.
Potrivit postărilor de pe Facebook ale foştilor colegi din presă, Marius Daea a făcut de toate în radio, presa scrisă și în televiziune. A fost cameraman, redactor, jurnalist de teren, editor știri, montaj. A lucrat la ziarul și televiziunea locală Datina, la postul de radio-tv Galaxy și la postul de televiziune Tele 2 Drobeta.
„Sunt consternat. Băiatul îmi este nepot, însă demult nu am mai luat legătura cu el“, a spus ministrul. El a precizat că tatăl lui Marius Daea s-a stins în urmă cu câțiva ani, iar tânărul avea grijă de mama lui.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS